18.3 C
Rapla
Reede, 19 juuli 2024
RSKehtnas algasid Eesti meistrivõistlused kündmises

Kehtnas algasid Eesti meistrivõistlused kündmises

Siim Jõgis

Reedel, 4. oktoobril tehti Kehtnas algust Eesti künnimeistrivõistlustega. Üritus toimub Kehtna põldudel teist aastat järjest ning kestab kaks päeva. Eesti meistrid selguvad laupäeval, 5. oktoobril.
Võistlustulle läksid Eesti parimad kündjad, teiste seas Kaspar Järvala ja Raido Kunila, kes on esindanud Eestit ka maailmameistrivõistlustel. Kokku oli osalejaid viisteist, nende seas kaks külalisvõistlejat Soomest. Reedel võisteldi kündmises kõrrepõllul ning laupäeval ootab ees kündmine rohumaal.
Paralleelselt kündmise Eesti meistrivõistlustega peetakse Kehtnas ka Tehnika Teeviita, mille ajal toimuvad põllumajandus- ja rasketehnika töödemonstratsioonid ning on väljas kaitseväe ja päästeameti tehnika näitus. Eesti künnimeistrivõistlustele tõmmatakse joon alla laupäeval piduliku autasustamisega.

1 kommentaar

Subscribe
Notify of
1 Kommentaar
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare