2.7 C
Rapla
Pühapäev, 25 veebr. 2024
RSLauatennise seeriavõistlus algas 37 võistlejaga

Lauatennise seeriavõistlus algas 37 võistlejaga

Mariliis Vest

5. oktoobril sai alguse Raplamaa lauatennise seeriavõistlus. Esimesest etapist võttis osa kolmkümmend seitse võistlejat.

Nagu ka kõikidel eelnevatel aastatel, toimus esimene etapp Kaiu auhindadele. Laupäeval võisteldi Alu spordihoones, kuid kuuest etapist koosnevat seeriavõistlust korraldavad Raplamaa erinevad klubid Märjamaa, Alu, Rapla (läbiviija Aavo Bollverk), Kohila ja Valtu spordimajas.
Võistluse korraldusmeeskonda kuuluv Madis Pärn ütles, et esimese etapi osalejate arv on alguse kohta igati rahuldav. Ka eelnevatel aastatel on see jäänud kolmekümne ringi. Tagasihoidlik on iga aasta olnud naisvõistlejate osakaal, seda ka sel aastal. Uusi tegijaid sellel etapil Pärna sõnul ei olnud, kõik teada-tuntud mängijad. Samuti ei olnud kindlaid liidreid, mis mehe sõnul muutis mängud tasavägisemaks.
Meeste absoluutarvestuses võtsid kolmikvõidu Tallinna mängijad, esikoht Kuido Põder, teine Allan Salla ning kolmas Urmas Sinisalu. Naiste kolm paremat olid Elle Õun (Tallinn), Marika Kotka (Velise), Ene Laur (Kaiu). Järgmine etapp on Märjamaa spordiklubi auhindadele 19. oktoobril Märjamaa spordihoones.

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
Kõik uudised
Kuulutused