0.5 C
Rapla
Neljapäev, 22 veebr. 2024
RSTsüklokross võõrustas 171 ratturit

Tsüklokross võõrustas 171 ratturit

Rattaklubi KoMo

19. oktoobril toimus Rapla Vesiroosi terviserajal ja selle ümbruses Soudal Eesti karikasari 2019 IV etapp RMW Transport Rapla CX ehk tsüklokross.
Tegemist on jalgrattavõistlusega, mis on üle saja aasta tagasi ellu kutsutud pikendamaks rattasõidu hooaega sügis-talvisele perioodile. Võistluspäev algas sombuse ja vihmasena, aga poole päeva ajal tuli välja päike ja päev lõppes ideaalse sügisese rattailmaga.
Osalejaid oli eelregistreeritud 171, lisaks eestlastele rattureid ka Lätist ja Venemaalt, tuntumad neist olümpiamängude, maailmameistrivõistluste ja Euroopa meistrivõistluste mitmekordne medalist Allar Raja koos venna Aigar Rajaga, Euroopa meister ja selle aasta Euroopa meistrivõistluste pronkmedalist Peeter Pruus. Lisaks veel mitmeid Eestis ja ka Euroopas tugevaid esitusi teinud jalgrattureid.
Kokku toimus viis starti. Meeste absoluutarvestuses võitis Madis Mihkels (Tartu Ülikooli Akadeemiline Spordiklubi), teise koha saavutas Peeter Pruus (Raplamaa Rattaklubi KoMo) ja kolmanda koha Joosep Mesit (Pärnu Kalevi Spordikool). Naistest oli kiireim valitsev Eesti meister Mari-Liis Mõttus (Haanja Rattaklubi), kellele järgnesid Daria Fomina (Team Petrogradets – Venemaa) ja Tatjana Dobolina (Spordipartner).
Võistlustest võtsid osa lisaks Peeter Pruusile veel mitmed Raplamaa Rattaklubi liikmed: Priit Randpõld – Sen 3. klassi 3. koht, Karel Reintop – M14 9. koht, Kaido Saar – M14 16. koht, Mae Reintop – N12 9. koht, Marko Vain – M12 33. koht.
Kõige nooremad osalejad olid 8-10-aastased ratturid. Selles vanuseklassis sõitsid tublisti Roosmarii ja Pauliine Pesor ning Stefan Sarv. Vanusegrupis aega ei võetud ja järjestust ei fikseeritud. Tulemused ja fotod võistlusest on leitavad Facebookist: Soudal Eesti CX Karikasari.

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
Kõik uudised
Kuulutused