24.4 C
Rapla
Teisipäev, 16 juuli 2024
RSFC Lelle lõpetas IV liiga hooaja pronksiga

FC Lelle lõpetas IV liiga hooaja pronksiga

Henry Kaldas

Oktoobriga tõmbas FC Lelle joone alla selleaastasele hooajale. Viimane mäng kodumurul kujunes võistkonnale, nagu ka kogu hooaeg tevikuna, ülimalt edukaks.

Külaline FC TransferWise Tallinnast pidi oma võrgust korjama kuus palli, sel ajal kui meie väravavõrk jäi vastaste poolt puutumatuks. Ilus viis edukas hooaeg lõpetada, eriti veel, kui FC Lellel ei ole just väga palju selliseid tulemusi ette näidata. Viimati saadi millegi samaväärsega hakkama kuus aastat tagasi, kui 2013. aastal lõpetati III liiga lääne tsoon kõrgel kolmandal kohal. Enne ja pärast 2013. aastat on liigas piirdutud pigem üksikute mänguvõitude ja tagumiste positsioonidega turniiritabelites.Sel aastal läks aga kõik üllatavalt libedalt. Hooaega, mis algas juba aprillikuus, alustasime IV liiga lõuna tsoonis. Seal jäi meie saagiks kümnest kohtumisest seitse võitu ja kolm viiki. Tasuks turniiritabeli esimene koht ja pääs IV liiga A-tasandile. Ajal, kui liigakohtumistes palli ei veeretatud, pidasime kaks karikakohtumist. Esimese neist võitsime 2:1. Kohtusime selles mängus kodumurul esimest korda TransferWise’iga, kelle vastu ka hooaja lõpetasime. Järgnevas karikasarja kohtumises tuli meile külla mitu astet kõrgemal mängiv Tabasalu JK. Selles mängus pidime kõva võitluse järel tunnistama vastaste nappi 1:0 paremust.
Liigakarussell sai uuesti hoo sisse augustis. A-tasandil olid kokku saanud kõikide IV liiga tsoonide kaks parimat esindust. Kuue meeskonna seas liikusid algusest peale neli esimest meeskonda veidi paremas tempos kui kaks viimast. Lõppes kõik eelpool mainitud 12. oktoobri õhtul, kui hooaega lõpetav kohtunikuvile andis põhjust uhkust tunda.
A-tasandi mängud kokku võetuna mõne numbri abil: teenisime 17 punkti, mis andis auhinnalise kolmanda koha. Esikohal lõpetas 21 punktiga Nõmme Kalju FC III ja teisele kohale platseerus 20 punktiga Viimsi Lõvide meeskond. Võidumaitset saime tunda viiel korral ja viiki mängisime vastastega kahel korral. Kolmel juhul pidime tunnistama vastaste paremust. Kokku osales IV liigas sel aastal 18 meeskonda ja meie kolmas koht pole teps mitte paha tulemus.
Nüüd tõmbab suur osa FC Lelle meeskonnast selga hokivarustuse, et jalgpallist veidi hinge tõmmata. Seda aga ainult hetkeni, mil murumätas taas lume alt välja pääseb ja uisuplats veeks sulab. Siis on aeg taas roheline särk selga tõmmata ja pallile jalaga virutada.

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare