-0.1 C
Rapla
Kolmapäev, 28 veebr. 2024
RSRapla valla terviseradadel käis liikumas 201 inimest

Rapla valla terviseradadel käis liikumas 201 inimest

Mariliis Vest

Kaiu spordiklubi korraldas spordinädala ajal ürituse „Jookse või kõnni Rapla valla terviseradadel“. Jooksmist või kõndimist käis kokku nautimas 201 inimest.

Sellist sarja korraldas Kaiu SK ka aastatel 2015-2017, kui maakonnas oli veel kümme valda ning seitse terviserada ehk seitse etappi. Tänavu oli etappe kolm, esimene neist toimus Kaius, teine Pirgus ning kolmas Rapla Vesiroosi terviserajal. Osaleja sai valida, kas paneb end proovile joostes või kepikõnniga.
Vastavalt juhendile toimus võistlus kaheksas vanusegrupis alates lasteaialastest kuni 60+ vanuseni. Ka distantsid olid vanuseti erinevad, alates 300 meetrist kuni nelja kilomeetrini välja. Osalejaid oli eri etappidele kohale tulnud nii Raplast, Hagudist, Juurust, Vahastust, Kuimetsast, Vana-Kaiust kui ka Kaiust. Jooksust võttis kokku osa 182 inimest: 85 Kaius, 67 Pirgus ning 30 Rapla terviserajal. Kepikõndijaid oli radadel kokku 19.
Kõikide vanusegruppide kolm paremat said medali ning eriauhinna. Kolme etapi kokkuvõttes autasustati iga vanusegrupi võitjat karikaga. Võistluse peakorraldaja Aivo Sildvee sõnul oli väga kirev auhinnalaud Pirgus, kuhu kohalik rahvas oli toonud erinevaid aiasaadusi, villaseid sokke, kindaid jm. Eraldi soovib Sildvee välja tuua perekondi, kes osalesid kõigil kolmel etapil. Need olid perekond Metsalu Kaiust, Tammepuu Raplast ja Söönurm Hagudist.
Eri vanusegruppide üldvõitjateks osutusid Itili Metsalu, Kaur Andreas Tammepuu, Karolin Metsalu, Brigitte Panker, Bert Joosep Panker, Kerti Kesküla, Kairis Söönurm, Argo Nipernado ja Jaan Kesküla.

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
Kõik uudised
Kuulutused