spot_img
2.2 C
Rapla
Kolmapäev, 8 veebr. 2023
spot_imgspot_img
spot_img
RSFOTOD: Liiklusõnnetus Rapla-Kaerepere vahelisel lõigul

FOTOD: Liiklusõnnetus Rapla-Kaerepere vahelisel lõigul

Siim Solman

Täna (6.11) hommikul kell 9:32 tuli teade Valtu külas, Arturi trahteri lähedal toimunud liiklusõnnetusest. Esialgsetel andmetel sõitis üksi autos olnud naisterahvas igati eeskujulikult, kui ühtäkki kaldus vastasuunavööndisse ja sealt kiiresti tagasi keerates kaotas auto üle kontrolli. Auto riivas puud ja rullus seejärel korduvalt üle katuse. Autos olnud naisterahvas raskemaid vigastusi ei saanud, kuid viidi parameedikute poolt siiski haiglasse kontrolli. Antud lõigul on maksimaalne lubatud kiirus 70km/h. Teeolud olid ideaalsed ja teelõik sirge.

 

0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
Sõnumid
Kõik uudised
Kuulutused