1.6 C
Rapla
Neljapäev, 29 veebr. 2024
RSTee ehitus põhjustas Järvakandis tänavavalgustuse häireid

Tee ehitus põhjustas Järvakandis tänavavalgustuse häireid

Siim Jõgis

Viimastel nädalatel on esinenud häireid Järvakandi tänavavalgustuse töös. On ette tulnud kordi, kus valgustus on kustunud kella kaheksa paiku õhtul ning tulnud siis tagasi südaööl või hiljem. Sellekohaseid vihjeid on Raplamaa Sõnumite toimetusse laekunud kohalikelt Järvakandi elanikelt.
Kehtna vallavalitsus on probleemist teadlik ning selle lahendamisega ka tegelenud. Valla taristuspetsialist Marko Valgma selgitas, et probleem on seotud Järvakandi tööstusala tee ehitusega. Kuna tee äärde on paigaldatud uusi valgusteid, saab probleemi allikaks pidada uute ühenduste loomist olemasolevasse süsteemi. “Uue tänavavalgustuse rajamisel on ühendusi tehtud olemasolevasse tänavavalgustuse süsteemi ning uued ühendused on põhjustanud häireid tänavavalgustuse juhtimissüsteemis,” rääkis Valgma.
“Tänavavalgustuse hooldaja tegeleb sellega esimesel võimalusel. Vallavalitsus ja Järvakandi tööstusala tee ehitaja on probleemiga kursis ja lahendavad olukorra,” lisas ta.

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
Kõik uudised
Kuulutused