-0.6 C
Rapla
Teisipäev, 23 apr. 2024
RSHammerlocki maadlejad naasid Jõgevalt kolme kuldmedaliga

Hammerlocki maadlejad naasid Jõgevalt kolme kuldmedaliga

Mariliis Vest

Möödunud laupäeval sõitsid Kehtna maadlusklubi Hammerlock maadlejad Jõgevale, et osaleda Vooremaa Cup’i 40. juubelivõistlusel. Seitse klubi maadlejat tõid koju kolm kulda, kaks pronksi ja kaks viiendat kohta.
Kokku osales võistlusel 305 maadlejat nii Eestist, Lätist kui ka Leedust. Hammerlock oli väljas seitsme maadlejaga. Kuldmedali võitsid Daniel Samuel, Kristof Kasepõld ning Karlis Bollverk. Kolmandale kohale võitlesid ennast Dominick Samuel ja Martin Feklistov. Viienda koha sai klubi maadleja Nikita Mežov. Osales ka Romet Sepman, kes on trennis käinud vaid kaks kuud ning oma elu esimesel võistlusel tuli ta üheksa mehe seas samuti viiendale kohale.
Treener Artur Rassmanni sõnul näitasid poisid väga südikat ja tarka maadlust. „Võime öelda, et maadlusklubi Hammerlock hakkab vaikselt oma pead tõstma ja järelkasv on olemas. Poisid said maadelda mitu matši ja võidud ei tulnud kergelt ning ka vastase paremust ei tunnistatud kergelt, vaid anti tugev ja tasavägine lahing kõigile.“
Kokku võistles kolmkümmend viis klubi ning Kehtna maadlusklubi saavutas klubide arvestuses kümnenda koha, mis on Rassmanni sõnul nende väikese klubi jaoks väga hea saavutus. „Saime kinnitust, et teeme õiget asja ja liigume õiges suunas.“

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare