17.2 C
Rapla
Laupäev, 15 juuni 2024
RSKolme omavalitsusliidu ühispöördumine

Kolme omavalitsusliidu ühispöördumine

Raplamaa Sõnumid

Täna, 29. novembril toimub Pärnus Rail Balticu teemaline arengukonverents.  Harjumaa, Raplamaa ja Pärnumaa omavalitsuste liidud tegid konverentsil ühispöördumise Rail Balticu kohalike peatuste ja regionaalrongiliikluse teemal. Ühispöördumine saadeti Riigikogule, Vabariigi Valitsusele ja ka Majandus- ja Kommunikatsiooniministeeriumile.
Ühispöördumise teksti saab lugeda siit:
Konverents jätkub kell 13.30 ning selles blokis teeb ettekande ka Tavo Kikas Raplamaa Omavalitsuste liidust. Tema ettekandest peaks kooruma visioon, mis mõju võiks olla Rail Balticul Rapla maakonnale.

Loe ühisavaldust SIIT.

2 KOMMENTAARID

Subscribe
Notify of
2 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare