19.4 C
Rapla
Esmaspäev, 22 juuli 2024
RSKohila gümnaasiumi õpilane käis Serie A juures testimisel

Kohila gümnaasiumi õpilane käis Serie A juures testimisel

Siim Jõgis

Kohila gümnaasiumi üheksanda klassi õpilane Martin Vetkal (15) on noore jalgpallurina tegemas suuri tegusid. Käesoleva aasta võib ta lugeda kindlasti kordaläinuks, sest Eesti jalgpallis jättis ta maha tõsise märgi.

Juunis tegi ta 15 aasta ja 4 kuu vanuselt oma Meistriliiga ehk Premium liiga debüüdi Tallinna JK Kalevi ridades. Eesti Jalgpalli Liit teatas toona, et viimase kahekümne aasta jooksul on Eesti kõrgliigas käinud vaid ühe korra platsil veel noorem mängija. Novembris sai temast Premium liiga kõigi aegade noorim väravalööja, kui ta sahistas hooaja viimases voorus Viljandi JK Tuleviku võrku.
Nüüd teatas tema koduklubi Tallinna JK Kalev, et noormees käis testimisel Itaalia kõrgliiga ehk Serie A järelkasvu tiimide juures. Kõigepealt tegi ta nädal aega trenni U.S Sassuolo 2004. aastal sündinud mängijatega ning seejärel näitas oma oskusi Genoa CFC meeskonnale. Vetkali koduklubi Tallinna JK Kalevi president on Ragnar Klavan, kes ka ise mängib Itaalia kõrgliigas Cagliari meeskonnas.

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare