-10.6 C
Rapla
Kolmapäev, 6 dets. 2023
RSKarl Kivilole rahvusvaheliselt vibuturniirilt kuldmedal

Karl Kivilole rahvusvaheliselt vibuturniirilt kuldmedal

Vibuklubi Ilves

Berliinis toimunud rahvusvahelisel vibuturniiril Berliin Open 2019 võitis Järvakandi vibuklubi Ilves laskur Karl Kivilo kuldmedali. Võistlus peeti 13.-15. detsembril Berliinis Saksamaal. Kaasas oli treener Raul Kivilo.
Karl näitas stabiilset laskmist juunioride sportvibu klassis, võites eelringi 568 punktiga ja sai esimese asetuse finaalringideks. Duellides võitis Karl kõik oma vastased ja saavutas esimese koha. Kivilo jaoks on tegemist esimese rahvusvahelise medalivõiduga.
Sportlase enda kommentaar: “Pärast gümnaasiumi lõpetamist olen pühendunud rohkem treeningutele. Tulemused on paranenud ja enesekindlus on sellest tõusud. Berliini võistluse võidust sain võimsa kogemuse ja motivatsiooni edasi treenimiseks. Tänan kõiki oma toetajaid ja poolehoidjaid.”
Treener Raul Kivilo kommentaar: “Karlilt supertulemus! Ta võistles väga enesekindlalt ja professionaalselt. Ilus punkt juunioride klassi lõppu.”

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
Kõik uudised
Kuulutused