-14.5 C
Rapla
Teisipäev, 5 dets. 2023
RSRaplamaa mõjukamad inimesed

Raplamaa mõjukamad inimesed

Raplamaa Sõnumite toimetus valis välja Raplamaa mõjukamad inimesed.

Heiki Hepner
Riigikogu liige, ühtlasi jätkuvalt omavalitsuste liidu juhatuse esimees. Ta on ka Kohila vallavolikogu liige, Isamaa aseesimees ja Rapla piirkonna esimees. Jõuline isik, kes hoiab ROL-is Isamaa positsioone.

Katrin Klaebo
Ettevõtlike naiste ühenduse juhatuse liige. Tema eestvedamisel toimus NÖFF, ettevõtlikud naised on aktiivne partner ettevõtlusnädala korraldamisel ja üldse korraldavad ettevõtlike naiste ühendus ning Katrin Klaebo mitmeid kohaliku elu asju.

Kristjan Aller
Sõnakas ettevõtja, kes oli aktiivne ka volikogus, kuid lahkus sealt. Ometi pole tema mõju oluliselt vähenenud. Tema seisukohtadega ei pruugita nõustuda, kuid nendega arvestatakse otsuste tegemisel. Ta on saavutanud selle, et Oleg Gross tunneb huvi oma poe rajamise vastu Raplasse. Ühtlasi võitleb selle eest, et Okta Centrum leiaks kasutust avalikus sfääris. Tegeleb ka Rapla pangamajale uue elu sissepuhumisega.

Väino Sassi
Coop Eesti nõukogu ja Rapla Tarbijate Ühistu juhatuse liige on mitmendat perioodi volikogu liige, sh kultuurikomisjoni esimees. Ta on ka Rapla Maakonna Spordiliidu ja Rapla jooksuklubi juhatuse liige. Coopi esindajana panustab ta muulgi moel kogukonda. Nimelt on Coopi kauplused andnud ruume kasutada hädas koolidele. Kohila mõisakooli kaks klassi on juba teist aastat Kohila Coop kaubamajas ja sellest aastast leevenes Märjamaa muusika- ja kunstikooli ruumikitsikus Märjamaa Coop kaubamaja abil.

Jaak Karp
Rapla korvpalliklubi aktiivse mänedžerina teab ta väga hästi, mida tähendab koduseinte toetus laiemas mõttes ning on suutnud Rapla kogukonna väga tugevasti korvpalliga siduda. Kuni selleni, et korvpallimeeskonnast on saanud valla esindusmeeskond.

Silvi Ojamuru
Rapla maakonna “hall kardinal” – teda peetakse nii niiditõmbajaks kui ka paeltesidujaks. ROL-i büroo tegevjuht on see, kes vaikselt, kuid järjekindlalt suunab maakonna valdade ja kohalike poliitikute ühistegevust, ehk suudab neid veenda selles, millised teemad on kogu maakonna jaoks prioriteetsed ja millised küsimused tuleb kindlasti täiskogu istungitel päevakorda võtta.

Mihkel Kukk.
Rapla maakonna suurima, Rapla kihelkonna kirikuõpetaja on paljude inimeste, ja mitte ainult koguduse liikmete jaoks, hea vaimuliku sünonüüm, tehes oma tööd pühendunult ja suure pieteeditundega. Kogukonnas on ta tegev ka muul moel – kirikumuusika festival, kihelkonnapäev, kihelkonna auhind.

Kalle Hamburg
Raplamaa Talupidajate Liidu juhatuse liige ja kogu Eestis tuntud kartulikasvataja. Aga tema nimetamine lihtsalt kartulikasvatajaks võrdub sellega, et tegelikult ei ole veel mitte midagi ära öeldud. Kalle Hamburgi sõnaga arvestavad nii taimekasvatajad, ajakirjanikud kui ka poliitikud.

Tanel Samuel
On raske alahinnata Tanel Samueli osa Eesti spordis, ennekõike maadluses. Vankumatu järjekindlusega on ta aastaid panustanud oma aega, energiat ja ka raha selleks, et hoida Eesti maadlust suurelt pildis ja meelitada lapsi selle alaga tegelema. Juunioride MM-i korraldamine Tondiraba Jäähallis ja kõigi võimalustega uue maadlusmaja ehitamine Kehtnas on vaid mõned näited. Ei ole vahet, kas tegemist on rahvusvahelise suurvõistlusega või mudilaste maadlusvõistlustega, Tanel võtab alati kõiki kohustusi kogu südamest.

Katrin Velleste
Jõuline ja võimukas juht. Praegu Kehtna abivallavanem, aga Kehtna lasteaia pikaaegse juhatajana on panustanud väga palju oma juhitava asutuse laienemisse ja arengusse. Haridusvaldkonnas ei toimu Kehtna vallas midagi ilma tema teadmise ja heakskiiduta.

1 kommentaar

Subscribe
Notify of
1 Kommentaar
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
Kõik uudised
Kuulutused