-1.2 C
Rapla
Reede, 19 apr. 2024
ArtikkelTarohoroskoop aastaks 2020

Tarohoroskoop aastaks 2020

Helerin Väronen

Aasta 2020 tõotab tulla katsumusterohke ja väsitav, kuid edukas neile, kes suudavad muutustega kiiremini kohaneda ja järjekindlalt oma eesmärkide suunas rühivad.
Eriti kindlalt paistavad edu suunas rühkivat kliimaaktivistid ja loodusekaitsjad, kellele sobivalt tuli üheks kaardiks Maailm. Tundub, et Greta Thunbergi jutte hakatakse tõsiselt võtma ja midagi maailma päästmise nimel tegema, kuna just kliimaaktiviste on ees ootamas unistuste teokssaamine, edu, pidutsemine ja rõõm tehtud tööst, millele juubeldavad kaasa ka teised. Kui saavutatakse üksmeel ja harmoonia mõnel alal, siis tundub see just kliimaaktiivsus olevat. Saabuv rõõm ja rahulik aeg ei pruugi küll kestma jääda, sest saatuseratas võib mõnel järgneval aastal end teistpidi keerata.
Sügisel toimuvad Ameerika presidendivalimised puudutavad tervet maailma ja tundub, et sellele ametikohale on astumas keegi, kes tuleb uute kavatsustega, energia ja julgusega. Uue presidendi jaoks saab see ametikoht olema tõeline kutsumus ja unistuse teoks saamine. Tegemist on inimesega, kes on oma iseloomult loov, kannatlik, helde, tark, enesekindel, valmis riske võtma ja jääb läbirääkimistes endale kindlaks ja tasakaalukaks. Võimalik, et tegemist on naisega või väga hooliva, mõistliku ja tundelise mehega, kes tagab parema majandusliku elu just perekondadele. Uus president saab küll tunda ägedat vastuseisu, kuid vaatamata sellele on võit ja edasiminek kindel.
Paljud usuvad, et praegune president Donald Trump valitakse tagasi ja võimalus võita oleks kaartide järgi justkui olemas, kui ta suudab eesmärgipäraselt tegutseda ja rajalt kõrvale ei kaldu. Pigem tooks talle aga edu uued plaanid ja ettevõtmised.
Lõpuks tundub tulevat ka aasta, kus pärast kolme aastat ollakse lõpuks valmis Brexit teoks tegema. Sellise tähtsa sammu astumiseks tundub tõesti olevat praegu parim aeg. Kui Briti peaminister Boris Johnson suudab peale üldpildi nägemise pöörata ka detailidele täit tähelpanu, ei ole Brexitis viivitusi oodata.
Nii äris kui ka suhetes läheb hästi neil, kes suudavad elu erinevad osad tasakaalus hoida. Arukus on kõige võti. Käes on aeg olemasolevat hinnata ja nautida väljateenitud kindlustunnet. Kinnisvara ja maaga seotud probleemid leiavad lahendusi.
Ilmselt saab maa küll tunda tavapärasest rohkem hävitavat tuleenergiat ja seda hävitustuld jagub ka suhetesse ja olulistesse kokkulepetesse. Tulemas on palju lahkuminekuid, millest mõni võib mõjuda šokeerivalt väga paljudele. Samas tundub, et kellegi imelisele tervenemisele saab üldsus samuti kaasa elada.

***
Üldises plaanis peaks Eestile tulema hea aasta. Tugev alusmüür, millelt edasi liikuda, on olemas. Pärast ebakindlat aega saabub edu ja üheks peamiseks valdkonnaks, kus läheb hästi, tundub olevat tervishoiusüsteem. Kiriku tähtsus ühiskonnas võib suureneda, inimesed tegelevad oma elu vaimse poolega rohkem. Palju saab olema pidustusi ja mitmed suured unistused, mille nimel kaua on tööd tehtud, saavad teoks. Eesti saavutab edu milleski, millest räägitakse ka ülejäänud maailmas palju. Keeruliste küsimuste puhul tasuks valitsusel aga pöörduda nõu saamiseks kellegi poole, keda täielikult usaldatakse.
Tuleb ette šokeerivaid kokkulepete lõppemisi, kuid need lõpud on vajalikud, et midagi paremat saaks asemele tulla. Eesmärkide saavutamisel tuleb olla järjekindel ja kuulata oma intuitsiooni. Küpsus ja ettenägelikkus aitavad teha soodsaid rahalisi otsuseid. Finantsilisi lahkhelisid tuleb ette, kuid neist suudetakse välja rabeleda.
Praeguse valitsuse aasta esimene pool tundub tulevat hea. Suudetakse olla ühtsed ja selgel pilgul vaadata tulevikku. Omi mõtteid edastatakse kirglikult ja innustatakse sellega teisi. Palju on häid uudiseid, eriti finantsküsimustes.
Aasta teine pool pole aga üldse nii roosiline ja toob kaasa suure muutuse, mida tasub valitsusel omaks võtta, mitte sellele vastu punnida, kuna tegemist võib olla varjatud õnnistusega. Valitsus seisab aasta teises pooles ka vastamisi potentsiaalselt ohtliku vastasega, kes tahab Eestilt midagi saada. Võimalik, et tegemist on kinnisvara puudutava teemaga.
Vaadates kahe enim kõlapinda leidnud ministri aastat, tundub „Kaabude“ aasta valitsusega risti vastupidine tulevat. Ajal, mil valitsusel läheb hästi, peavad nemad tunnistama kaotust milleski ja on oht võlgade tekkeks. Aasta teises pooles saabub aga aeg probleemset liitu rahulikult vaagida, mõlema osapoole vajadused tasakaalu viia. Kui seda teha suudetakse, saabub edu ja õnn.
Kuude lõikes algab aasta Eesti jaoks millegi eitamisega, mingi ettevõtmine nurjub, kuid küsides abi ja nõu, suudetakse olukorrast välja tulla ja juba veebruaris on oodata rahulolu. Kõiksugused suhted on sõbrakuule sobilikult head, nauditakse rahu ja harmooniat ning vabariigi aastapäeva pidustused toovad vähemalt korrakski kõigisse ühtekuuluvustunde.
Märts koos esimeste kevadtuultega toob innustavat mõju, inspiratsiooni ja kirge. Aprillis tuntakse hirmu kuhjuvate võlgade ees, paljud loobuvad seepärast ka seltskondlikust tegevusest, kuid võimalus vigade parandamiseks on olemas. Mais ollakse taas energiat täis ja valmis vastu astuma uutele seiklustele ja algustele. Võimalik, et Eestit ootab siis ees mingi suurem projekt, mis toob edu.
Juunis saavad kevadel alustatud tööd ja tegemised veelgi hoogu juurde ning koolilõpetajad sooritavad eksamid tavapärasest edukamalt. Juuli on pidutsemise, pühitsemise ja reisimise aeg. Eesmärgid on saavutatud ja unistused teoks saanud. August toob inimestesse terviklikkuse tunnet, austusväärset käitumist ja kaastunnet endast nõrgemate vastu.
Sügis algab töiselt, tuues rikkalikult ideid ja huvitavaid pakkumisi ning häid uudiseid ettevõtmiste kohta. Edu saavutamiseks tuleb aga järjekindlalt tööd teha ka oktoobris, laskmata motivatsioonil langeda. November võib endaga kaasa tuua midagi ohtlikku, nii et enne tegutsemist tuleb hoolega kõik sammud läbi mõelda. Sel kuul on palju lõbu, meelelahutust ja armumisi, kuid hoolt tuleb kanda ka elu asise külje eest. Need armumised võivad detsembris tuua mitmeid pöördeid suhetes. Praegu ohverdatu tagab aga kõigile osapooltele parema tuleviku.

Kaljukits
Aasta tuleb materiaalselt edukas, käes on õnnelik, mugav ja külluslik aeg. Ka surve all olles suudavad Kaljukitsed tänu oma kiirele mõistusele ja teiste abile stressirohkest perioodist auga välja tulla. Kaljukitsed suudavad säilitada keskendatuse, selle asemel, et haavuda või lubadusi kahetseda. Nii äri, suhete kui ka perekonna kasvamise ja arengu jaoks vajavad nad mõõdukust, tasakaalu ja kannatlikkust. Sobilik aasta purunenud suhete parandamiseks.
Töö ja karjäär. Õhus on palju põnevaid ideid ning Kaljukitsedele tehakse mitmeid huvitavaid pakkumisi. Siiski tuleb hoolega kõiki võimalikke teid vaagida, kuna lühiajalise kasu nimel enda millegagi sidumine võib lõppeda halvasti. Võimalik, et kergemat teed kannustab valima hirm kuhjuvate võlgade ees. Ürginstinktidest nagu iharus ja võimujanu saab aga vabaks siis, kui ollakse valmis väikeseks ohverduseks, et saavutada tulevikus midagi rahuldustpakkuvamat. Õigete valikute puhul märkab ka tööandja Kaljukitsede andekust ning neid hinnatakse selle eest vääriliselt. Tööl on Kaljukitsedel kerge suhelda inimestega, kes jagavad tema tulevikuideaale.
Suhted ja perekond. Sel aastal loob Kaljukits palju uusi suhteid, millest mõni võib kaasa tuua ka materiaalset edu. Perekonnaga läbisaamine on hea, Kaljukits on emalikult mõistev ja hooliv. Samas ei tohi unustada enda eest hoolitsemist. Palju on sel aastal erinevaid pidusid ja tähtpäevade tähistamisi, kuhu Kaljukitse kutsutakse. Sobilik aeg on lähedastega mõni pikem reis ette võtta.
Tervis. Vaimselt tunneb Kaljukits end väga hästi, saavutatud on harmoonia, kuna kõik vaidlused pere ja naabritega on lõppenud. Hea enesetunde säilitamiseks tasub Kaljukitsel tähelepanu pöörata just kodusele elule ja seda väärtustada. Hea aeg on leida endale mõni uus trenn ja muuta toitumist.

Veevalaja
Veevalajat piitsutab sel aastal tagant seiklusjanu, kuid teda ootavad uuel teekonnal ees mitmed nurjumised ja lüüasaamised, nii suhetes kui ka ettevõtmistes. Kuigi toimuvaga on neil esialgu raske leppida, on kaotust tunnistades ja abi otsides võimalik mõtteid koondada ja eluga edasi minna, olles juhtunu tõttu tugevam. Suurt meelekindlust ilmutades on soovitud sihtidele jõudmine siiski võimalik.
Töö ja karjäär. Veevalaja ellu ilmub mentor, kes annab talle edasiste karjäärivalikute suhtes väärtuslikku informatsiooni, tarkust ja nutikaid tähelepanekuid. Tänu tema innustavale mõjule suudab Veevalaja nii mõnestki läbirääkimisest edukalt välja tulla. Rahaasjadel tasub pilk peal hoida, et vältida hilisemaid puudujääke. Kõigest tarbetust tasub loobuda ja keskenduda pikaajalisematele eesmärkidele. Soodne aeg on töökohta vahetada.
Suhted ja perekond. Hea aasta perekonna ja sugulastega suhtlemiseks. Võimalik on ka pärandus või kingitus mõnelt sugulaselt. Sobilik aeg on pühenduda suhtele ja muutuda stabiilseks. Palju on armumisi ja muidu vabadust ihkavatest Veevalajatest on mitmed sel aastal abieluranda sõudmas ja võimalik on ka lapseootele jäämine. Käes on õnnelik ja ilus aeg, Veevalajate koduses elus valitseb harmoonia. Iga päev on täis armastust ja päikesepaistet.
Tervis. Kuigi kodune elu on Veevalajal täis õnne ja rõõmu, ohustab teda siiski ärevuse ja stressi ohvriks langemine, mis suuresti on tingitud tööelu probleemidest. Keskmisest rohkem on kurnatust ja haigestumisi. Veevalajal on aga küllaldaselt sisemist jõudu, et katsumustest välja tulla. Suur abi on siinkohal usaldavast partnerist, kes aitab elu erinevad osad tasakaalu saada. Oluline on oma muredest rääkida. Kolleegide seast võib Veevalaja leida sõbra, kellega koos ühiselt trenni teha ja uut elustiili harrastada.

Kalad
Pärast väsitavat perioodi saavad kalad lõpuks veidi puhata ja harmooniat nautida. Tekib võimalus välismaale puhkama sõita, et siis uue jõuvaruga argiellu tagasi pöörduda. Kõik probleemid ei ole veel lahenenud, nii et seda eemalviibimist tasub lihtsalt nautida. Võimalik on pööre südameasjades, mõni Kalade suhe on jõudnud punkti, kus kõige mõistlikum on kõrvale astuda, kuna see tagab mõlemale parema tuleviku. Üldiselt on Kalade aasta edukas ja eesmärgid, mida ta endale seab, saavutatavad. Läbi aasta on palju põhjust pidutseda ja rõõmustada.
Töö ja karjäär. Tõeliselt hea aasta karjääriredelil tõusmiseks. Kalasid ootab edu ja õnn. Kergelt luuakse uusi tööalaseid suhteid. Võimalikud on komandeeringud välismaal, mis annavad võimaluse töö kõrvalt ka seltskondlikult puhata. Kalad hoolitsevad tööl teiste eest ning on kolleegide suhtes mõistvad. Kaladel tasub tähelepanu pöörata oma unenägudele, mis võivad näidata nende sügavamaid vajadusi.
Suhted ja perekond. Partnerlussuhted arenevad ja nii Kalad kui ka tema kaaslane tunnevad, et nad on võrdsed ja rahaliselt kindlustatud. Mõlemate ettevõtmised on edukad ja kannavad vilja. Igasugused vaidlused naabrite ja perekonnaga on lõppenud. Hea aeg pöörata tähelepanu kodusele elule. Kalasid, keda ei seo perekondlikud sidemed, tõmbab seiklusi otsima. Nipernaadilikult on nad valmis minema rändama, olles südamelt süütud, noored ja julged. Palju on lõbu, meelelahutust ja armumisi, kuid samas tuleb enne tegutsemist kõik hoolega läbi mõelda, et mitte millegi ohtliku otsa sattuda.
Tervis. Selleks, et Kalade karikas ikka täis, mitte pooltühi oleks, peavad nad saama tunda, et nende tööd hinnatakse. Sisimas teavad nad seda ka ise, kuid nad vajavad seda kinnitust ka teistelt. Kalade jaoks on oluline olla seltskonnas, muidu tekib neil kergesti masendus ja stress, mis toob omakorda kaasa haigestumised. Vaimse tasakaalu hoidmiseks on üksikutel Kaladel oluline taas üles leida usk, et ka nende jaoks on olemas kestev armastus.

Jäär
Tulemas on suhete aasta. Edukad on nii sõprus-, pere- kui ka armusuhted. Oodata on suguvõsa- ja koolikokkutulekuid. Kõikides Jäärade suhetes valitseb harmoonia. Kõigis ühistegevustes, spordivõistkondadest laulukoorini, on oodata seotust ja õnnelikku ühtekuuluvust. Jäärad saavad palju kutseid, kuid pakkumiste rohkus külvab segadust ja õige otsuse langetamiseks tuleb tal toetuda sisetundele. Jääras on sel aastal aga piisavalt küpsust, ettenägelikkust ja oskust kuulata oma südant, et teha soodsaid otsuseid.
Töö ja karjäär. Jäär on tööl see, kes kipub kolleegide eest emalikult hoolitsema, kuid ta peab meeles pidama, et ka enda vajaduste ja tööülesannete eest tuleb hoolt kanda. Eesmärgid karjääriredelil edasijõudmiseks on Jääral selged ja jõud nende teostumiseks olemas. Minevikus omandatud tarkused aitavad tal unistusi teoks teha. Uusi projekte saadab edu. Jäär liigub pärivoolu, olles tulvil energiaid ja ideid. Töö tundub talle pigem kutsumuse kui tüütu kohustusena.
Suhted ja perekond. Perekonnas tuleb palju ette dokumentidega tegelemist. Võimalik, et soov on rajada uus kodu, kuid Jäär peab kontrollima arvutuste õigsust ja kavatsuste teostatavust praktikas. Lähedastega tuleb kõik suuremad plaanid korralikult läbi arutada, et need kindlalt vett peaks. Osades suhetes võib ette tulla vääriti suunatud kirge. Ummiksuhtest pääsemiseks tuleb olla valmis ohverduseks parema tuleviku nimel. Üldiselt harib Jäär aga oma suhtepõldu hästi, arvestades minevikus saadud kogemusi.
Tervis. Enim ohustatud on Jääral sel aastal süda. Selleks, et see terve püsiks, tuleb Jääral tegutsema asuda, võimalik, et probleemide ilmnemisel ka erinevaid spetsialiste külastada, et endale sobivaim ravi leida. Kindlasti peab Jäär kiire elutempo keskel endale puhkepause võtma ja ehk aitab see stressi ja muret tekitanud situatsiooni uue vaatenurga alt näha. Mõni ootamatult tekkinud tervisemure võib osadel Jääradel tekitada ka olukorra, kus ta peab mõnest oma unistusest loobuma.

Sõnn
Sõnn on sel aastal tavapärasest kõneosavam ja võluvam, saavutades sellega edu äriasjades. Mõni sõber või kolleeg, kellel on Sõnniga sarnased eesmärgid, on talle sel aastal suureks abiks. Sõnni armulugu või lähedane sõprus võib sel aastal katkeda, kuid kahetsusse takerduda ei tasu, kuna ees ootab soovide täitumise aeg. Häid uudiseid ja uusi sõpru tuleb uksest ja aknast. Tervis ja finantsiline seisukord on Sõnnil sel aastal hea.
Töö ja karjäär. Tööalaselt seisab Sõnn silmitsi raske olukorraga, kus ta tunneb, et keegi tahab midagi talle kuuluvat ära võtta. Eriti puudutab see neid, kes kinnisvara valdkonnas tegelevad. Olukorra päästmiseks on Sõnnil vaja lausa säravat strateegiat. Vaidlused ja juriidilised probleemid kinnisvaraga leiavad soodsa lahenduse, kui Sõnn seda väärib. Katsumustele tuleb läheneda mõistlikult ja pragmaatiliselt. Abi on ka minevikus saadud kogemustest, mis aitavad Sõnnil luua viljaka pinnase uute eesmärkide täitmiseks.
Suhted ja perekond. Perekondlikult on Sõnnil käes tegus ja innustav aeg. Koduste toimetuste tegemiseks jagub rohkelt energiat ja loovat lähenemist, nii et kodu on koht, kus pere tunneb end õnnelikult ja harmooniliselt. Sõnn hoolitseb oma pere eest hästi, olles mõistev ja tundlik. Suhted lähedaste, sõprade ja kallimaga on head ning võimalik on ka abielu ja rasedus. Sõnni läbisaamine oma emaga on hea.
Tervis. Sõnni õnnelik suhe (abielu) tagab talle ka raudse tervise. Õnnelikuna mööduvad haigused kiiremini. Vaimselt tunneb Sõnn end tasakaalukana, kui saab enda loovust väljendada ja tema andekust tunnustatakse nii kodus kui ka tööl. Kellel on varem suuremaid terviserikkeid olnud, neid ootab nüüd ees paranemisaeg.

Kaksikud
Hea aasta erinevate suhete jaoks. Kaksikuid ootavad mitmed kokkusaamised, pidutsemised, sõpruse uuenemine ja igasugused ühistegemised tekitavad mõnusa ühtekuuluvustunde. Isiklikes suhetes on oodata armastuse kasvamist, liigutakse kõrgemale pühendumistasandile ja sündida võib ka laps. Kaksikud tunnevad end nii füüsiliselt kui ka emotsionaalsemalt noorenenuna. Probleemid, eriti mis maa ja kinnisvaraga seotud, leiavad sel aastal lahenduse. Aeg on soodne tööle ja ärile. Finantsiliselt tunnevad Kaksikud end kindlana.
Töö ja karjäär. Kaksikutel, kellel töös mitmeid dokumente vaja täita, tuleb hoolega kontrollida, et kõik kirjapandu ka tõele vastaks ja plaanid teostatavad oleks. Tööd on Kaksikutel sel aastal palju. Probleeme tekib, kuid Kaksikud suudavad need praktilise ja julge meelelaadiga lahendada. Vahel tasub appi võtta ka mõni mentor, kellest on abi just läbirääkimistes. Oma töökohal tunneb Kaksik end stabiilselt ja tema majanduslik seis saab pikemaks ajaks kindlustatud.
Suhted ja perekond. Kui lähedastega on varem olnud arusaamatusi, siis sel aastal leitakse ühine keel. Sugulaste hulgast leiavad Kaksikud ka inimese, kellega koos äri alustada või kes abistab mõne lepingu- või tööküsimuse lahendamisel. Perekonna suhtes on Kaksikud helded, materiaalne kindlustunne paneb teda lähedastele kingitusi tegema. Uusi suhteid loovad Kaksikud mängleva kergusega. Suhetes valitseb mugav ja külluslik aeg. Seni üksi olnud Kaksikud lõbutsevad palju, seiklevad ringi ja leiavad suure tõenäosusega nii mõnegi südamerõõmu.
Tervis. Vaimset tasakaalu aitab Kaksikutel hoida mediteerimine. Tegeledes piisavalt enda sisemaailmaga ja tehes endaga rahu, on Kaksik suurepärane kaaslane ja hoolitseb meelsasti teiste eest. Õnne leidmiseks tasub Kaksikutel kuulata oma südant ja kahju ei tee ka füüsiline kontroll südame üle. Nii füüsilist kui ka vaimset jõudu Kaksikutel jagub. Kaksikutel tasub meenutada, mis oli tema lemmikspordiala noorena ja taas sellega tegeleda.

Vähk
Rahaliselt tuleb Vähil hea aasta. Ränka tööd on küllalt tehtud. Vähil tasub siiski raha suhtes olla küpse suhtumisega ja mitte liialt asjade peale kulutada. Raha on küll praegu piisavalt, kuid tulevaste puudujääkide vältimiseks tasub mõelda pikaajalisematele finantseesmärkidele. Ehitustööd kodus ja sellega kaasnevad vaidlused saavad läbi ja Vähk saab nautida ärateenitud turvatunnet. Mõnest unistusest peab Vähk küll loobuma, kuid ees terendavad juba uued võimalused ja eesmärgid, kuhu püüelda.
Töö ja karjäär. Selleks, et saavutada hea rahaline seis, peab Vähk kõvasti tööd tegema ning hoolikalt oma käike planeerima. Kes töökohta vahetab, peab enne tähtsat elumuutust hoolega oma südametunnistuse läbi katsuma ja varasemad teod üle vaatama. Oodata on materiaalset hüvitust minevikupingutuste eest, mis aitab Vähil tulevikus edu saavutada. Kõik uued töökohad ei ole Vähkidel nende enda valitud, tuleb ette ka ootamatuid töökaotusi. Ebakindel periood viib küll justkui jalad alt, kuid on võimalik kõigega uuesti alustada ja olla juhtunu tõttu tugevam.
Suhted ja perekond. Vähid on oma pere ja lähedaste suhtes väga hoolitsevad ja mõistvad. Kuid tasub meeles pidada, et vaja on ka enda eest hoolitseda. Nii sõprus- kui ka armusuhete alusmüürid on Vähkidel ehitatud tugevaks ja nüüd saab kõik minna vaid ülesmäge. Vähk naudib kodus olemist, oma pere seltsis tunneb ta end kõige paremini. Oma lõdvestunud meeleseisundiga tõmbab ta ligi teisi, nii et Vähi kodu on lemmikkoht ka tema paljudele sõpradele.
Tervis. Kui Vähk andis aasta alguses lubaduse trenni teha, siis saab see teekond olema raske, kuna tulemused on aeglased tulema. Eesmärgid on aga saavutamist väärt ja järjekindel olles on edu täiesti võimalik. Abi võib olla sõbrast või kolleegist, keda oma uue elustiili jälgimisse kaasata. Vaimselt tunneb Vähk end väga hästi, vähemalt seni, kui ta piisavalt palju aega kodus saab olla. Füüsilisi probleeme võib tekitada ehk kõri ja häälega seonduv.

Lõvi
Suhtes tunneb Lõvi end sel aastal tüdinenult. Neis on mingi ebamäärane monotoonsus ja sisuliselt on valida kaks teed, kas suhted kaotavad tähenduse või muutuvad veelgi sügavamaks. Üksikutel Lõvidel tasub silmad ja süda lahti hoida, sest ka nende jaoks on armastus siiski olemas. Lõvil tasub hoolikas olla oma kinnisvara ja isiklike esemetega, kuna oht varguseks on kõrge. Lõvi on sel aastal teel millegi uue poole, on see siis uus suhe, karjäär, juhiloa tegemine või uus transpordivahend.
Töö ja karjäär. Lõvi satub tööl vastamisi kellegagi, kes tahab talt midagi saada ja olukorrast pääsemiseks tuleb Lõvil rakendada riugast. Tööd on Lõvil palju, kuid see tähendab ka häid uudiseid raha kohta. Tarbetut ekstravagantsust tasub küll vältida ja pigem keskenduda tulevikule. Erinevaid tööpakkumisi tuleb Lõvidele rohkelt ja nad peavad hoolega kuulama oma sisetunnet, et aru saada, millised võimalused on need, mis aitavad tema talendil silmipimestavalt särama lüüa.
Suhted ja perekond. Lõvi armastatakse tema elurõõmu ja valmisoleku eest lähikondlasi kaitsta. Lõvi tunneb end suhtes emotsionaalselt õnnelikuna. Ta on oma pere suhtes helde, tehes vahel lihtsalt soovist neid rõõmustada kingitusi ja üllatusi. Mitmel Lõvil tuleb kuulata sel aastal isa või mõne teise autoriteetse juhendaja nõuandeid. Üldjuhul just nooremad Lõvid asuvad ka teadmiste omandamise uuele kursile, kapates hoogsalt edasi oma tuleviku ja eesmärkide poole.
Tervis. Kuigi Lõvi rahaline seis on hea, on tal seletamatu hirm kuhjuvate võlgade ees ja see kurnab tema organismi. Hirm on siiski asjatu. Lõvid, kes plaanivad elustiili muudatust, peavad hoolega kaaluma, kas see ikka on see, mis nende kehale sobib.

Neitsi
Vaimselt tunneb Neitsi end sel aastal terviklikuna, ta on tark ja sõbralik, jagades lahkelt oma energiat ja nõu. Kiire mõistus, teiste toetavad õlad ja pealehakkamine toob Neitsi välja ka kõige stressirohkemast perioodist. Haavuda või lubadusi kahetseda pole Neitsil mõtet, tuleb säilitada keskendatus ja edasi liikuda. Aastal on Neitsite jaoks varuks palju armastust. Neitsid tunnevad end küpsete ja ettenägelikena, lahendades kergelt varem tekkinud pinged ja konfliktid.
Töö ja karjäär. Suhted töökaaslastega on väga head. Koos kolleegidega tasub ka pärast tööpäeva midagi toredat ette võtta ja suurendada seeläbi seotust. See aitab ka töötulemustele kaasa. Tööalased juriidilised probleemid lahenevad, kui neile läheneda mõistlikult ja pragmaatiliselt. Raha investeerimine valesse isikusse või tegevuskavasse lühiajalise kasu nimel edu ei too. Palju rahuldustpakkuvam on minna mööda rada, mis on aeglasem, kuid toob stabiilsema tulemuse.
Suhted ja perekond. Suhted lähedaste ja perega on Neitsil kindlad ja stabiilsed. Neitsi suudab edukalt ühendada erinevaid elu tahke, tundes ühtmoodi rõõmu tööst, kodust, sõpradest ja perest. Suure tõenäosusega alustab Neitsi kas kodu renoveerimist või plaanib soetada suurema kodu. Neitsi paistab sel aastal silma hea kuulaja ja rääkijana, ta tajub hästi teiste tundeid. Lähedased austavad Neitsi tarkust ja oskust oma mõtteid kirglikult edastada.
Tervis. Kohati tunneb Neitsi end emotsionaalselt ammendatuna, nii et õigel hetkel tuleb tal aeg maha võtta ja puhata, eelistatavalt koos pere ja sõpradega. Vastasel korral tabavad Neitsit ületöötamisest tingitud suuremad tervisehädad. Väiksemaid tervisehädasid Neitsil pole või on väga vähe. Seiklusi jahtivad Neitsid võivad sattuda küll seksuaalset laadi tervisehädade otsa.

Kaalud
Kaalud on sel aastal loovad ja selgepilgulised, nad pakatavad tarkusest ja tahavad seda kirglikult ka teistega jagada. Peale rääkimise oskavad Kaalud ka teisi kuulata ja mõistavad kaaslase tundeid. Mitmed Kaalude unistused saavad sel aastal teoks. Ees ootavad uued projektid ja reisid. Kaaludel oleks justkui heas mõttes Midase kullaks muutvad käed – millega Kaalud tegelevad, see ka hoogu juurde saab. Kuid oma isiklikel esemetel ja kinnisvaral tasub Kaaludel silm peal hoida. Varguste ja ohtliku isikuga silmitsi seismise oht on tavapärasest suurem.
Töö ja karjäär. Järjekindlus viib Kaalud soovitud sihini. Tulemuste nägemine võtab küll aega ja Kaalud võivad lootuse kaotada, kuid tegelikult on edu saavutamine täiesti võimalik. Töökaaslaste arvates kipuvad Kaalud natuke liialt oma mullis elama, kuid tegelikult on ta sõbralik ja tark ning valmis kolleege alati aitama. On ju tal sel aastal võime igale projektile hoog sisse anda.
Suhted ja perekond. Paljud Kaalud seisavad sel aastal silmitsi lahkuminekutega kas kallimast või lähedasest sõbrast. Nii mõnigi peab veel enne oma elus järgmise lehe keeramist korralikult minevikuteod üle vaatama ja vajadusel andestust paluma. Selline elumuutus on hädavajalik, aegunud sidemete läbilõikamine annab võimaluse Kaalude ellu tulla uutel inimestel ja võimalustel. Kaalud hakkavad hindama elukogemuste õppetundi. Välja võib ilmuda mõni vana sõber, kellega mõttevahetus annab Kaaludele inspiratsiooni uuteks seiklusteks ja ettevõtmisteks.
Tervis. Pärast konfliktseid olukordi ootab Kaalusid ees paranemisaeg, keha ja meel kogevad tervendust ja lõõgastust. Vaim saab eriti kosutust siis, kui Kaalude lähedased tema pingutusi märkavad ja teda vääriliselt hindavad. Kaaludel tasub ette võtta mõni pikem reis, mis on hea kosumisvõimalus. Päikese all taastub tema elujõud ja usk kõigesse ilusasse.

Skorpion
Materiaalselt on aasta Skorpioni jaoks edukas. Rahaline kasu võib tulla nii kasvavast investeeringust, ootamatu kingituse, preemia või auhinna näol. Pärast ebakindluse perioodi on käes materiaalne kindlustunne. Aasta tuleb Skorpioni jaoks õnnelik, mugav ja külluslik. Kui Skorpion seda väärib, leiavad lahenduse vaidlused ja muud mureküsimused. Katsumustele tuleb läheneda mõistlikult ja pragmaatiliselt. Skorpionit ootab ees suurem elumuutus ja enne seda peab ta läbi tegema põhjaliku eneseanalüüsi. Minevikupingutuste eest saab Skorpion väärilise materiaalse hüvituse ja sündmused hakkavad arenema üha kiiremas tempos.
Töö ja karjäär. Läbisaamine töökaaslastega on ideaalilähedane. Isegi kui on olnud lahkhelisid, paranevad haavad õige pea. Tööalaste lepingute sõlmimine kulgeb veatult. Skorpioni tööalased unistused saavad teoks, eesmärgid on täidetud ja põhjust on pidutseda. Skorpioni edule elavad kaasa ka teised. Võimalik on ka mõni tööalane reis. Aeg soosib uusi eluradasid ja töökohavahetust, kuid enne tähtsate sammude astumist tuleb kõik hoolega läbi mõelda.
Suhted ja perekond. Koduses elus nõuavad mitmed asjad Skorpioni tähelepanu. Sõpradega suheldes tasub Skorpionil teada, et kõik, mida ta kuuleb, ei pruugi tõsi olla. Tal tuleb hinnata, mis on tõde ja mis kuulujutt, ning mitte lasta end klatšimaailmast ahvatleda. Skorpioni tuttavate hulgas võib esile kerkida keegi, kes on vaid omakasu peal väljas. Isiklikes suhetes kasvab armastus ja suhted liiguvad kõrgemale pühendumistasandile. Kaardid soosivad ka laste sündi. Palju on pidutsemist, suhtlemist ja sõpruse uuendamise võimalusi. Skorpion tunneb end nii füüsiliselt kui ka emotsionaalselt nooremana, kui ta tegelikult on.
Tervis. Vaimselt on Skorpion rahulik ja rõõmus ja seda suuresti tänu seltskondlikele mõttevahetustele. Pärast mingit materiaalset kasu toovat pakkumist kasvab Skorpioni enesehinnang ning ta panustab rohkelt aega enesearengusse, toomaks tulevikus veelgi rohkem kasu. Mida suurem on Skorpioni finantsiline turvatunne, seda lõdvestunum on tema meeleseisund ja seda suurema tõenäosusega hoiavad ka haigused temast eemale.

Ambur
Amburi aasta tuleb tormiline ja edukas. Isegi kui tema tegevusele on vastaseid ja ta mõnes lahingus lüüa saab, rühib Ambur läbi märuli ja proovikivide oma eesmärkide suunas. Ambur peab küll ette vaatama, et ta ei ammendaks oma emotsionaalseid ega rahalisi varusid. Noored Amburid lahkuvad vanematekodust ja astuvad esimesi samme sõltumatuse suunas. Kui Amburil on oma kaaslasega olnud ebakindel periood suhtes, siis aasta soosib pingete lahendamist ja taasühinemist.
Töö ja karjäär. Nüüd on minevikus omandatud oskustest tööl rohkem kasu kui kunagi varem. Kel vähegi ettevõtja soont sees, leiab inspiratsiooni oma äri alustamiseks mõnelt kohtumiselt vana sõbraga. Võimalik, et Amburi ülemuseks on vanem, vanamoeline ja autoritaarne mees, kes annab talle nõu ja toetust, aidates lahendada just praktilisi küsimusi. Projekte tuleb töös hoida ja võimalus äri kasvatamiseks ja arendamiseks on suur.
Suhted ja perekond. Kodustes tegemistes meeldib Amburile väljendada oma loovust ja nii mõnigi asutab väikese pereettevõtte. Kodus millegi kallal nokitsemine, mis ka raha sisse toob, sobib Amburile. Suhtlemist on Amburil palju ja mingi piirini on see tema jaoks nauditav, kuid aeg-ajalt vajab ta üksiolekut ja seda ka aasta pakub. Mõneks ajaks tuleb Amburil oma perest ja sõpradest eemalduda ja see aitab tal jõuda oma sisemise tarkuseni.
Tervis. Amburit võib sel aastal tabada mõni raskem haigus või operatsioonile minek. See võib kaasa tuua piinavad mõtted, et mida oleks võinud teisiti oma elus teha, kuid olnut muuta ei saa. Amburil tuleb enda eest hoolt kanda ja kuulata oma südant, kui ta tahab õnneni jõuda. Vaimselt saabub Amburi ellu hetk, kus ta peab vaatekohta muutma ja mõnest oma senisest uskumusest lahti ütlema.

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare