26.6 C
Rapla
Laupäev, 25 mai 2024
RSPühendunud töö tõi Leon Reitsakule presidendi tunnustuse

Pühendunud töö tõi Leon Reitsakule presidendi tunnustuse

Siim Jõgis

President Kersti Kaljulaid annab Eesti Vabariigi aastapäeva eel riigi teenetemärgid üle 114 inimesele ning nende seas on ka üks Raplamaa inimene – maadlustreener Leon Reitsak. Pühendunud töö tõi Reitsakule Valgetähe V klassi teenetemärgi.

“Võtab tummaks. Niisugust asja ei oleks osanud oodata,” ütles Reitsak, kuuldes ajakirjanikult uudist, et president tunnustab teda Valgetähe V klassi teenetemärgiga. Reitsak on töötanud aastakümneid Kehtnas maadlustreenerina ning vedanud maadlusklubi Hammerlock.
“Olen viimasel ajal oma tegude peale mõelnud ning tundub, et tõepoolest olen midagi ära teinud. Aga et see tunnustus tuleb nii kõrgelt – seda poleks osanud oodata. Kuum jutt käis kohe üle selja,” rääkis Reitsak. Ta lisas: “See on küll vägev tunne. Kui trenni annan, pole küll aega mõelda tunnustuste peale. Jumbusid tuleb jälgida, igaühte neist, et neil ikka võrdne partner oleks.”

Alates 2019. aasta sügisest toimuvad MK Hammerlock treeningud uutes ruumides, mis asuvad Kehtna põhikooli majas. Treeningutel osaleb regulaarselt 25-30 õpilast.

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare