-2.8 C
Rapla
Neljapäev, 30 nov. 2023
RSLauatennise seeriavõistluses selgusid viienda etapi võitjad

Lauatennise seeriavõistluses selgusid viienda etapi võitjad

Siim Jõgis

Lauatennise seeriavõistlus jõudis laupäeval, 8. veebruaril viienda etapini, mis peeti Kohilas. Osa võttis sellest koguni 49 mängijat.
Meeste konkurentsis saavutas esikoha Maardust pärit Dmitri Rakel. Väga tihti ei ole teda seeriavõistluse etappidel näha olnud, kuid seekord oli ta kohal ning saavutas kindla esikoha. Teisena lõpetas Kohila etapi Allan Salla ja kolmas oli Imre Korsen. Naiste konkurentsis moodustasid esikolmiku Piret Kummel, Marika Kotka ja Marii Ert.
Käesolev hooaeg on lähenemas oma kulminatsioonile. Tavapärase seitsme etapi asemel peetakse seekord kuus, sest seoses Järvakandi kooli remondiga jääb üks etapp ära. Lauatennise seeriavõistluse hooajale tõmmatakse joon alla laupäeval, 11. aprillil, kui viimane etapp toimub Valtu spordimajas. Nagu ikka, lähevad lõpliku paremusjärjestuse moodustamisel arvesse viie parema etapi tulemused. Praeguse seisuga moodustavad meeste esikolmiku Imre Korsen (293 punkti), Heino Kruusement (290) ja Kalju Kalda (275). Naistest hoiab kindlat esikohta Marika Kotka (190), teine on Ene Laur (168) ja kolmas Kristi Ernits (157).

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
Kõik uudised
Kuulutused