-0.6 C
Rapla
Teisipäev, 23 apr. 2024
RSLumi toob Raplasse suusavõistluse

Lumi toob Raplasse suusavõistluse

Siim Jõgis

Veel nädal aega tagasi ei oleks osanud selle peale tulla, et laupäeval, 29. veebruaril saavad peetud nii Rapla valla kui ka Rapla SVK meistrivõistlused suusatamises. See võistlus toimub traditsiooniliselt veebruari lõpus või märtsi alguses.
Tänavu antakse start Rapla Vesiroosi terviserajal laupäeval, 29. veebruaril kell 12. Vastav kuupäev oli paika pandud juba ammu. Kuna pikalt lund maha ei sadanud, plaanisid korraldajad teha suusavõistluse asemel Tartu maratoni eeskujul jalgsimatka. Neljapäeval, 27. veebruaril pidasid korraldajad omavahel aru ja jõuti seisukohale, et viiakse läbi ka suusavõistlus. Tingimused on selleks sobivad. Võistluste üks korraldaja Leili Kaas rääkis, et suusatajatele on ette nähtud kolmekilomeetrine rada, kuid jätkuvalt saab minna ka matkama. See toimub küll lühemal rajal.
Tegemist on Rapla valla ja SVK (spordiveteranide koondis) lahtiste meistrivõistlustega, mis tähendab, et oodatud on kõik huvilised.

1 kommentaar

Subscribe
Notify of
1 Kommentaar
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare