14.9 C
Rapla
Kolmapäev, 19 juuni 2024
RSMartin Vetkal viibib Saksamaa tippklubi juures testimisel

Martin Vetkal viibib Saksamaa tippklubi juures testimisel

Siim Jõgis

Kohilast sirgunud noor jalgpallur Martin Vetkal (16) viibib testimisel Saksamaa suurklubi Gelsenkircheni Schalke juures. Vetkali koduklubi Tallinna JK Kalev andis teada, et koos Vetkaliga viibib Schalke juures testimisel teinegi nende mängija Tristan Toomas Teeväli (16).
Kalevi teatel jõudsid noored mängumehed Saksamaale pühapäeval, 1. märtsil ning nende testiperiood kestab laupäeva, 7. märtsini. Päris esindusmeeskonnaga nad koos treenida siiski ei saa. Vetkal treenib esialgsete plaanide kohaselt koos U16 ja Teeväli U17 meeskonnaga. Mõlemad mängumehed said eelmisel aastal kõva karastuse Eesti kõrgliigas ehk Premium Liigas ning mängivad samuti koos Eesti U17 koondises. Martin Vetkalist sai eelmise aasta novembris Premium Liiga kõigi aegade noorim väravalööja, kui ta sahistas hooaja viimases voorus Viljandi JK Tuleviku võrku.
Tänavu veebruaris viibisid Vetkal ja Teeväli Taani kõrgliigaklubi Aalborgi treeningutel. Martin Vetkal on Kohila gümnaasiumi õpilane.

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare