7.2 C
Rapla
Laupäev, 13 apr. 2024
RSNÖFF avas festivali võimsa naisenergiaga

NÖFF avas festivali võimsa naisenergiaga

Stina Andok

Eelmisel aastal suurelt alustanud Rapla oma Naiste Ööde Filmifestival (NÖFF) avas tänavu festivali veelgi silmapaistvamalt.
Pidulik avaõhtu 6. märtsil sai avalöögi kunstnike Kristi Lepiku ja Triin Simsoni performance-iga, kus otse pealtvaatajate ees loodi kipsist vorm modelli rindadest. Põnevale esitlusele järgnes sama üllatavas ja mõjuvas rütmis jätkav Maili Metssalu lavastus „Emantsipatsioon,“ milles mõtestati ürgnaise ja kaasaegse naise seotusest. Sel aastal emaduse fookusesse võtnud festival tõstis esiplaanile võimsa naisenergia.
Etenduse järel võtsid sõna teiste seas Raplamaa Omavalitsuste Liidu juht Heiki Hepner, festivali kunstiline juhendaja Maria Avdjuško ning peakorraldaja Katrin Klaebo. Seejärel said kõik vaadata festivali avafilmi „Uuele ringile.“

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare