0.5 C
Rapla
Kolmapäev, 28 veebr. 2024
RSAvis Utilitas Rapla kodumäng jääb ära

Avis Utilitas Rapla kodumäng jääb ära

Raplamaa Sõnumid

Seoses COVID-19 koroonaviirusega on kõik Eesti korvpalliliigad peatatud. Avis Utilitas Rapla teatas, et seoses sellega jääb ära ka laupäevaks, 14. märtsiks planeeritud kodumäng Paf Eesti-Läti korvpalliliigas, kus vastu pidi tulema Valmiera Glass Via.
Kõik Eesti korvpalliliidu egiidi all toimuvad võistlused on peatatud. Sealhulgas nii PAF Eesti-Läti korvpalliliiga, Saku I ja II liiga, Naiste korvpalliliiga, Naiste esiliiga, G4S Noorteliiga, Rahvaliiga kui ka seeniorite liigade mängud.
“Edasiste mängude suhtes lähtume Eesti korvpalliliidu juhistest. Rapla korvpallikool soovitab kõigil inimestel oma tervislikul seisundil silma peal hoida, tutvuda terviseameti juhistega ning vajadusel koheselt arsti poole pöörduda,” seisis kirjas Rapla korvpallikooli teates.

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
Kõik uudised
Kuulutused