16.1 C
Rapla
Pühapäev, 21 juuli 2024
RSAvis Utilitas Rapla hooaeg sai läbi

Avis Utilitas Rapla hooaeg sai läbi

Siim Jõgis

Eelmisel nädalal saabus teade, et Eesti Korvpalliliit otsustas lõpetada kõik liigad ja võistlused.

“Ohtliku koroonaviiruse pandeemiast tingitud eriolukorra tõttu otsustas Eesti Korvpalliliit selleks hooajaks lõpetada kõik liigad ja võistlused,” seisab nende teates. See tähendab ühtlasi, et läbi sai ka Avis Utilitas Rapla hooaeg Paf Eesti-Läti ühisliigas.
Rapla korvpallikooli tegevjuht Jaak Karp ütles, et esmaspäevase seisuga on Avis Utilitas Rapla esindusmeeskonna tegevus selleks hooajaks lõppenud. Viimane ühine treening peeti reedel, 13. märtsil. Laupäeval saabus korvpalliliidu otsus ning pärast seda ei olnud mõtet enam treeninguid jätkata.
Kõik Avis Utilitas Rapla välismängijad on läinud tagasi kodumaale. Leedulane Paulius Žalys sõitis bussiga oma kodumaale pühapäeval. Samuti pakkis oma Rapla elamise pühapäeval kokku lätlane Viktors Iljins. Esmaspäeva, 16. märtsi hommikul läksid lennuki peale ameeriklased Devaugntah Williams ja Montae Glenn.
Jaak Karp sõnas, et tekkinud olukorrast on kahju. “Loomulikult on käesolev probleem suurem kui korvpall,” ütles Karp. Enne liiga lõpetamist asus Avis Utilitas Rapla liigatabelis viiendal positsioonil, olles sealjuures Eesti meeskondadest BC Kalev/Cramo järel teisel kohal. Kõigest paari võidu kaugusel oli koht Paf Eesti-Läti liiga poolfinaalides. Õhus oli võimalus intrigeerivast play-off heitlusest Pärnu Sadama vastu, kuid nüüd jäävad need mängud ära.
Koroonaviiruse levikust tulenev eriolukord on suur löök tervele majandusele, kuid tugeva hoobi saavad ka spordiklubid. Jaak Karp tõdes, et edaspidi saab olema raske. “Mõtle, milline põnts on see majandusele. Toetajaid leida on niigi raske, aga kuidas see veel nüüd olema saab… Ei kujutagi ette,” sõnas Karp.

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare