1.1 C
Rapla
Neljapäev, 22 veebr. 2024
KrimiPäästeteated

Päästeteated

Lääne päästekeskus

Kulupõlengud maakonnas
26. märtsil kell 12.18 sai häirekeskus teate kulupõlengust Kohila vallas Rabivere külas. Kulu oli põlema süttinud hooletusest ning põleng levis 1,5 hektarile. Päästjad likvideerisid põlengu kell 12.49.
26. märtsil kell 14.23 sai häirekeskus teate maastikupõlengust Märjamaa vallas Sõtke külas. Kõrgepingeliini maha kukkumisest alguse saanud põleng levis suure tuule tõttu kiiresti kahele hektarile heinamaale ja metsanoorendikku. Päästjad likvideerisid tulekahju kell 15.22.
28. märtsil kell 10.48 sai häirekeskus teate tulekahjust Märjamaa vallas Põlli külas. Lõkkest laiali läinud kulupõleng levis 1,5 hektari suurusele maa-alale. Päästjad likvideerisid põlengu kell 11.52.

Järvakandis põles saepurupunker
30. märtsil kell 17.33 said päästjad väljakutse Kehtna valda Järvakandi alevisse Tehase tänavale, kus teataja sõnul tuleb saepurupunkrist suitsu. Päästjate saabudes põles saepurupunker, mida päästjad asusid kustutama tünni jahutamise ja saepuru väljapumpamise teel. Tulekahju likvideeriti kell 20.19.

 

 

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
Kõik uudised
Kuulutused