17.2 C
Rapla
Reede, 19 juuli 2024
RSRaplamaa Partnerluskogu uus tegevjuht on Rita Triinu Peussa

Raplamaa Partnerluskogu uus tegevjuht on Rita Triinu Peussa

Kadri Paju

Alates 23. märtsist on Raplamaa Partnerluskogu tegevjuht Rita Triinu Peussa. Tegevjuhi vahetuse tingis eelmise juhi Iris Haiba elukohavahetus.
Rita Triinu Peussa oli viimati ametis Rapla vallavalitsuses kultuurinõunikuna ja enne seda Kehtna vallavalitsuses haridus- ja kultuurinõunikuna. Kõige esimene töökoht oli Rita Triinul Rapla keskraamatukogu, kus ta töötas raamatukoguhoidja ja osakonnajuhatajana.
„Raplamaa Partnerluskoguga olen seotud olnud tema algusaastatest alates. Aitasin välja töötada tollase pärimuskultuuri toetusmeetme meetmelehe ning olin aastaid meetme hindamiskomisjoni esimees, esimesed aastad ka taotlejate nõustaja,“ ütles Rita Triinu Peussa.

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare