-5.3 C
Rapla
Esmaspäev, 4 dets. 2023
KultuurMaakonna olulised kultuurifestivalid siiski tulevad

Maakonna olulised kultuurifestivalid siiski tulevad

Stina Andok

Koroonaepideemia niidab jalust ja sunnib paikseks, kuid tunneli lõpus on siiski valgus. Korraldajad on kinnitanud, et vähemasti tänase seisuga võib öelda, et XXVIII Rapla kirikumuusika festival ja järjestikku viies “Särin” tulevad nii, nagu plaanitud.

Rapla kirikumuusika festivali kunstilise juhi Pille Lille sõnul ei ole hetkel põhjust festivali edasi lükata. Kunstiline juht tõdeb, et festivaliga ollakse juba selles faasis, et on tehtud suuri kulutusi ning eesmärk on kindlasti korraldusega eelnevalt planeeritud taktis edasi minna. Lill nendib samas, et vajadusel tehakse loomulikult plaanid ümber ning lükatakse festival edasi. Praegu jäädakse aga esialgse plaani juurde, mille kohasel toimub Rapla kirikumuusika festival 26. juunist kuni 12. juulini. Täpne esinejate kava avalikustatakse peagi.
Kultuurifestivali “Särin” korraldaja Maili Metssalu kinnitab samuti, et festivali korraldamine käib ja jätkub ka edaspidi vastavalt algsele plaanile. Ainukese muudatusena otsustati pileteid veel mitte müüma hakata, sellega oodatakse kuni suveni. Tänavune “Särin” on järjestikku viies ning Metssalu sõnul keskendutakse sel korral jälle rohkem Raplale. Kultuurifestival “Särin” toimub 18. ja 19. septembril.

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
Kõik uudised
Kuulutused