spot_img
3.8 C
Rapla
Kolmapäev, 22 märts 2023
RSAvis Utilitas Rapla pudenes virtuaalkorvpallis konkurentsist

Avis Utilitas Rapla pudenes virtuaalkorvpallis konkurentsist

Siim Jõgis

Esmaspäeva, 11. mai õhtul sai lõpu Avis Utilitas Rapla teekond Paf Korvpalli E-spordiliigas. Veerandfinaalheitluses Tartu Ülikooliga tuli Raplal tunnistada vastaste paremust tulemusega 76:61.

Peeter Toomas Tael viskas Tartu kasuks 19 silma ja võttis 13 lauapalli. Hannes Saar lisas 17 silma ja 15 resultatiivset söötu ning Kregor Hermeti arvele jäi 16 punkti. Rapla poolelt vastasid Markus Ruubel 18, Frederick Kalmberg 13 ja Jan Märten Ratas 12 punktiga.
Põhiturniiri käigus oli Avis Utilitas Rapla kogunud võrdselt kolm võitu ja kolm kaotust. Ka põhiturniiril tuli Raplal tunnistada Tartu paremust, kui skoor jäi 80:56 ülikoolimeeskonna kasuks. Rapla meeskonna suurim korvikütt Markus Ruubel ütles, et esmaspäevases mängus jäädi Tartu Ülikoolile alla ennekõike lauamängus ning sinna kadus ka lootus pääseda poolfinaali. Ta lisas, et väljalangemine veerandfinaalis oli meeskonnale pettumus ning igal juhul oleks tahetud mängida medalitele.
Kuigi Avis Utilitas Rapla kukkus välja, läheb Paf Korvpalli E-spordiliiga edasi. Poolfinaalpaarid on BC Kalev Cramo – Tallinna Kalev/TLÜ ja Tartu Ülikool – Pärnu Sadam/Transcom. Turniiri favoriidiks võib praeguse seisuga pidada Pärnu Sadama meeskonda, kes on seni kõik kohtumised võitnud. Poolfinaalid toimuvad täna, 13. mai õhtul. Kohtumisi näeb otseülekandes Delfi TV veebis ja TV3 Sport Eesti Facebooki kanalis. Liiga võitja viib koju 3000 euro suuruse auhinnaraha, teist ja kolmandat kohta autasustatakse vastavalt 2000 ja 1000 euroga.
Paf Korvpalli E-spordiliigas võtavad Eesti korvpallurid teineteiselt mõõtu virtuaalkorvpallis. Selleks kasutatakse mängukonsooli Playstation 4 ja videomängu NBA2K20.

0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
Sõnumid
Kõik uudised
Kuulutused