-5.7 C
Rapla
Laupäev, 4 dets. 2021

Covid-19 olukord on Raplamaal stabiliseerunud

Autor: Siim Jõgis

Rapla maakonnas on seis koroonaviirusega stabiliseerunud. Reede, 15. mai seisuga on kokku registreeritud 23 haigusjuhtumit. Kõnekas on see, et viimane haigusjuhtum lisandus kolm nädalat tagasi 21. aprillil. Sellest ajast saati ei ole Raplamaa elanike seas ühtegi koroonaviiruse juhtumit tuvastatud.

Teste on Raplamaa elanikele tehtud kokku 1821 mis tähendab, et positiivne tulemus on tuvastatud ühel protsendil testitutest. Koroonaviiruse olukorra stabiliseerumist tunnistas Raplamaa kriisikomisjoni esimees Indrek Kullam. Olgugi, et olukord on rahunenud, siis kriisikomisjon jätkab ikkagi regulaarset kokkusaamist. Järgmine kokkusaamine toimub mai lõpus.

Kullam tõi välja, et valvsust ei tohi kaotada, sest kahel Raplamaa naabril – Pärnumaal ja Harjumaal tuleb jätkuvalt juhtumeid juurde. Terve Eesti peale oli 15. mai seisuga lisandunud kaheksa uut koroonaviiruse juhtumit.

“Võime küll öelda, et Raplamaal on olukord stabiliseerunud, aga kui see haigus pole Eestist ja maailmast kadunud, siis pole olukord veel läbi. Seni kuni vaktsiini ja ravimit haigusele pole, ei saa rahul olla,” sõnas Kullam.

0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
5,680JälgijatLike
1,159JälgijatFollow

Viimased uudised