7.7 C
Rapla
Pühapäev, 2 okt. 2022
spot_imgspot_img

Liiga võidule lähedal olnud FC Lelle läheb hooajale vastu kõrgete ootustega

Henry Kaldas

Kevad tuli sel aastal väga palju teisiti võrreldes varasemate aastatega. Üleilmne koroonaviiruse puhang viis spordivõistluste pidamise ümmarguse nullini ja sel põhjusel tuli oodata ka jalgpallihooaja algust mõnevõrra kauem. Kuu aega pärast algul planeeritud Eesti madalamate liigade hooaja algusdaatumit pandi pall siiski keskringist mängu.

IV liigas võistlustulle astuv FC Lelle jalgpallimeeskond mängib Lõuna tsoonis, kus tema vastasteks on SK Illi ja Jõgeva SK Noorus-96 Ühendmeeskond, Tallinna FC Teleios, Kristiine JK, Lasnamäe FC Ajax II ja Viljandi JK Tulevik III.
Viimasena nimetatuga avati läinud laupäeval ka IV liiga Lõuna tsooni hooaeg. Hoolimata sellest, et vastu tuli võtta napp 1:2 kaotus, ei olnud rohelistes särkides Lelle mehed ülemäära löödud. Mängu oli küll ja veel ning nimekatele vastasmeeskonna mängijatele midagi lihtsalt ei kingitud. Pärast mängu rääkis FC Lelle esimesest mängust ja hooaja plaanidest üldiselt meeskonna kaptenipaela kandev Mikk Kranach.
‘’Esimene mäng väga tugeva Viljandi Tuleviku III meeskonna vastu näitas, et meestel pole pallimäng seoses nahkhiireviirusega õnneks ununenud,’’ oli mehe esimene emotsioon. ‘’Vaatamata negatiivsele lõppskoorile võib ikkagi öelda, et ei jäänud halba mekki sellest mängust suhu. Kaotamine pole kunagi meeldiv, aga mängupilt oli üldiselt korralik ja oli näha, et mängijad andsid endast kõik,’’ oli mees vaatamata nukravõitu mänguseisule positiivselt häälestunud.
Mäletatavasti tegi FC Lelle eelmisel aastal ülimalt eduka hooaja, võites IV liiga Lõuna tsooni kaotuskibedust tundmata ja sai tänu headele tulemustele mõõtu võtta IV A-tasandil tolle liigataseme parimate meeskondadega. A-tasandil saavutati auväärne 3. koht. Meeskonna eesmärgid pole ka sel aastal madalamad.
‘’Kahe hooaja vahel ei ole meeskonnas väga suuri muutustetuuli puhunud. Nagu ikka on mõned mehed läinud ja mõned uued mehed lisandunud. On ka neid, kes alles kaaluvad, kas ka sel aastal liituda meie tegemistega. Põhituumik on suures osas säilinud ja meeskonnas valitseb väga meeldiv õhkkond. Kindlasti hoiame silmad-kõrvad lahti ka uute mängijate lisamise koha pealt, sest nimekirjas veel ruumi on. Kuna suurem osa meestest on samad, kes eelmisel aastal, siis ma arvan, et ka sel aastal oleks reaalne end mängida IV liiga A-tasandile ja miks mitte medalitele. Loomulikult ei saa ära unustada Tipneri karikavõistlusi, kus üritame võimalikult kaugele jõuda.’’
Kuigi näiliselt teevad suurima osa tööst ära üksteist mängijat väljakul, on mängijate kõrval Kranachi sõnul tähtis roll ka teistel asjaajajatel, kes teevad oma tööd klubi heaks suure pühendumusega. ‘’Nende eesmärkide poole pürgimisel aitavad kõvasti kaasa meie äärmiselt abivalmis kogukond ja asjaajajad. Tänu neile on meil renoveeritud klubihoone ja väga hea naturaalmuruga väljak. Lisaks tegelevad nad klubi paberimajandusega ning suhtlevad jalgpalliliiduga. Ilma nende kaadritaguste inimesteta poleks meil sääraseid suurepäraseid võimalusi oma armastatud alaga tegelemiseks.
Sinna juurde võib lisada veel kohalikud inimesed, keda on väljaku ääres tihti päris arvukalt meile kaasa elamas (seda muidugi juhul, kui olukord lubab). Näeme kindlasti meeskonnaga vaeva ja anname endast kõik, et pakkuda kõikidele, kellele FC Lelle käekäik korda läheb, üks ilus hooaeg.”

spot_img
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
5,680JälgijatLike
1,179JälgijatFollow

Viimased uudised