Rongiliiklus Lelle ja Viljandi vahel taastub peagi

0
209
Foto: Siim Solman

Toimetas: Helerin Väronen

Remonttööd Lelle-Türi raudteelõigul on edenenud plaanikohaselt ja kuigi tööd kestavad edasi veel mõnda aega, saavad alates 8. juunist rongid seal taas sõita. Enam kui kuu aega on Lelle ja Viljandi vahel tulnud kasutada asendusbusse, kuid alates esmaspäevast saab Elron teenindada reisijaid Tallinnast Viljandini välja kogu teekonna ulatuses rongidega.

Lisatakse ka täiendavaid väljumisi, millega taastub tavapärane sagedus Tallinnast Rapla, Türi ja Viljandi suunal. Tallinnast Viljandisse saab alates esmaspäevast taas viiel korral päevas, Türile üheksal korral ning Raplasse 17 korral päevas.

Jätkuvate remonttööde tõttu on Lelle-Türi raudteelõigul kiirus piiratud, nii et rongiga sõitjatel tuleb arvestada mõne minuti võrra pikema sõiduaja ning muutunud väljumisaegadega. Kiiremaks muutub rongiliiklus aasta lõpus.

Sõiduplaanid on leitavad Elroni veebilehelt www.elron.ee ja ooteplatvormidelt, tasuta rongiinfot jagab ka ööpäevaringne infotelefon 616 0245.

0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare