17.2 C
Rapla
Neljapäev, 25 juuli 2024
UudisedMärjamaa – Tallinn bussid võivad järgmistel nädalatel hilineda

Märjamaa – Tallinn bussid võivad järgmistel nädalatel hilineda

Autor: Siim Jõgis

Märjamaa vallavalitsus teatas, et seoses Kernu liiklussõlme ehitustöödega Pärnu maanteel võivad alates järgmisest nädalast hilineda Märjamaa – Tallinn liinil sõitvad bussid. Põhjus seisneb selles, et bussid liiguvad seoses ehitustöödega ümbersuunatud marsruudil. Märjamaa vallavalitsuse teade: „Alates esmaspäevast, 8. juunist alustatakse Pärnu maanteel Kernu liiklussõlme ehitustöödega. Seoses sellega on Märjamaa – Tallinna vahel liikuvad ühistranspordi bussiliinid selles piirkonnas ümbersuunatud ajutisele marsruudile ja bussid võivad hilineda järgmistesse peatustesse kuni 10 minutit. Esialgse plaani kohaselt kestavad ehitustööd juuli lõpuni“.

1 kommentaar

Subscribe
Notify of
1 Kommentaar
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare