22.7 C
Rapla
Neljapäev, 11 aug. 2022
spot_imgspot_img

Märjamaa – Tallinn bussid võivad järgmistel nädalatel hilineda

Autor: Siim Jõgis

Märjamaa vallavalitsus teatas, et seoses Kernu liiklussõlme ehitustöödega Pärnu maanteel võivad alates järgmisest nädalast hilineda Märjamaa – Tallinn liinil sõitvad bussid. Põhjus seisneb selles, et bussid liiguvad seoses ehitustöödega ümbersuunatud marsruudil. Märjamaa vallavalitsuse teade: „Alates esmaspäevast, 8. juunist alustatakse Pärnu maanteel Kernu liiklussõlme ehitustöödega. Seoses sellega on Märjamaa – Tallinna vahel liikuvad ühistranspordi bussiliinid selles piirkonnas ümbersuunatud ajutisele marsruudile ja bussid võivad hilineda järgmistesse peatustesse kuni 10 minutit. Esialgse plaani kohaselt kestavad ehitustööd juuli lõpuni“.

spot_img

1 kommentaar

1 Kommentaar
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
5,680JälgijatLike
1,179JälgijatFollow

Viimased uudised