21.7 C
Rapla
Laupäev, 2 juuli 2022
spot_imgspot_img

Rapla, Türi ja Viljandi rongiliinidel taastus tavapärane graafik

Toimetaja: Siim Jõgis

Alates esmaspäevast, 8. juunist taastus Rapla, Türi ja Viljandi rongiliinidel tavapärane graafik. See tähendab, et nüüd sõidab iga päev Raplast Tallinnasse 17 rongi ning sama palju tuleb ka pealinnast tagasi. Viiruselevikust tulenenud eriolukorra ajal muudeti rongide väljumisi harvemaks. Väljumiste lisamist alustas Elron tegelikult juba enne eriolukorra lõppu, 11. mail. Elron teatas, et maikuus sõideti üle Eesti rongidega 345 000 korda. Reisijate arv on küll hakanud tasapisi taastuma, kuid sõitjaid on ka juunikuu alguses endiselt 40 protsenti vähem kui aasta tagasi. „Mais reisiti Elroni rongidega üle kahe korra enam kui aprillis, kuid tavapärasest olukorrast oleme veel väga kaugel. Võrreldes eelmise aasta maikuuga oli reisijaid tervelt 52 protsenti vähem,“ sõnas Elroni müügi- ja arendusjuht Ronnie Kongo ja avaldas lootust, et sõitjate arvu kasv jätkub ka juunikuus, mis omakorda aitab taastada tavapärast reisirongiliiklust.

spot_img
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
5,680JälgijatLike
1,179JälgijatFollow

Viimased uudised