0.5 C
Rapla
Teisipäev, 23 apr. 2024
TarbijaRasketehnika mobiilne rehvivahetus säästab aega ja raha

Rasketehnika mobiilne rehvivahetus säästab aega ja raha

Sisuturundus

OÜ Rehvikeskus on käivitanud uudse teenuse, mis pakub rasketehnika kasutajatele mugavat võimalust lasta rehvid parandada või vahetada seal, kus need parasjagu on.

Seni ei ole Eestis pakutud terviklikku teenust kõikidele rasketehnika kasutajatele. OÜ Rehvikeskus juhatuse liige Teet Koit kinnitab, et nende välja töötatud uus lahendus võimaldab rehvitööde tegemist nii veokitele, laaduritele kui ka traktoritele. Vajadusel tuleb OÜ Rehvikeskusega lihtsalt ühendust võtta ning tehnik saadetakse kogu tööde teostamiseks vajamineva varustusega kohapeale.
„Kõige suurem on ajavõit,” sõnab Koit.
Seni pidi rasketehnikamasina juht oma töö katkestama ning asuma otsima viise ja võimalusi, kuidas oma masin töökotta toimetada, aga nüüd piisab üksnes õige numbri valimisest. Teate kätte saanud, asub tehnik esimesel võimalusel teele. Mobiilses rehvivahetuspunktis töötab OÜ Rehvikeskuse kõige staažikam rehvitehnik, kes sõidab kohale kõikjale üle kogu Eesti.
Tänapäevases mobiilses rehvivahetuspunktis on olemas kompressor, generaator ja kõik muu, mis vajalik, et teostada lihtsamad rehviremonditööd ja rehvivahetused. Kõigest mõned kuud aktiivselt käigus olnud teenus on leidnud juba omajagu tööd, ning seni on kõik kasutajad juhatuse liikme sõnul väga rahule jäänud nii kättesaadavuse, mugavuse kui ka kvaliteediga.
Teet Koit selgitab, et idee selline uudne teenus välja arendada tekkis koos ühe koostööpartneriga, kes oli samuti täheldanud, et iseäranis põllumajandusettevõtetel oleks mobiilsest rehvivahetusest väga palju võita, kuid Eestis sellist võimalust ei pakutud. Ometi juhtub tööd tehes rehvidega õnnetusi pidevalt ning kiirel tööperioodil on aeg väga suure väärtusega.
Kui ei pea otsima võimalusi, et tööajal rehvide vahetamiseks töökotta ja seejärel tagasi sõita, jääb suur osa töötegemise ajast alles. Sellest on juba aru saanud ka mitmed ettevõtted, kes tellivad oma rasketehnikale rehvivahetuse tööobjektile ega sõiduta masinaid uute rehvide tarvis objektilt ära. Olenevalt probleemist, on rehvid remonditud või vahetatud orienteeruvalt paari tunniga ning masin saab jälle tööd teha.
Mobiilne rehvivahetus liigub kõikjale üle Eesti ning alustab väljakutsel teekonda abivajajani esimesel võimalusel. Ainulaadset teenust pakub hetkel vaid üks mobiilne rehvivahetuspunkt, seega tuleb arvestada, et kui rehvivahetus juba parasjagu käib, on ooteaeg selle võrra pikem. Abita ei jäeta aga kedagi, olgu masin koduhoovis, tee ääres, põllul või karjääris.

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare