11.1 C
Rapla
Kolmapäev, 27 sept. 2023
UudisedKultuurikeskuse kohvik on pärast uuenduskuuri taas avatud

Kultuurikeskuse kohvik on pärast uuenduskuuri taas avatud

Rapla kultuurikeskuse kohvik on pärast rentniku vahetust taas avatud. Esimesi külalisi kostitati eile. Lisaks uuele menüüle, kuhu kuuluvad kivipõhjal Itaalia toorainest valminud pitsad, Perrooni burgerid ning ribi ja suvised kokteilid, on ka koha nimi uuenduskuuri läbinud. Algul oli kavas säilitada endine nimi A’la Rapla kohvik-resto. Uued rentnikud Keiti Aun ja Fredi Pihlas on uue koha nimena välja hüüdnud aga HolliVuud Lounge.

Kultuurikeskuse juhataja Age Rebel ütles, et nimi ei ole veel lõplikult paika pandud. Kokku on lepitud, et see sisaldab sõna „HolliVuud”, kuid kultuurikeskus sooviks ka sõna „Rapla” selles säilitada. Nende ettepanek oli Rapla kohvik HolliVuud. Paiga lõplik nimi on seega veel lahtine.

Rebel ütles, et seekord arutati nimeküsimust väikeses ringis. Suurt arutelu ei tahetud, sest A’la Rapla nime valikul moodustati väga suur komisjon. „Mida rohkem on inimesi, seda rohkem on arvamusi. Oli päris suur vaidlus,” meenutas Rebel. Nüüd väiksemas seltskonnas võeti arvesse ka uute rentnike soove. „Las nad siis tõestavad end selle nimega,” ütles Rebel.

Lisaks nimele on muutunud ka kohviku välisilme. Nimelt on see laienenud suveterrassiga keskväljaku poole. Söögikoha külastajad saavad nüüd maitsvaid hõrgutisi hoopis mugavamalt nautida. Rebel ütles, et see on uute rentnike idee ja investeering. Nädalavahetusel oli terrass rahvast täis ja on ennast juba tõestanud.

Keiti Aun selgitas, et valmisolek uksed avada oli nende poolt juba mõned päevad olemas. Oodati veel veterinaar- ja toiduameti luba, mis kaks päeva tagasi ka saadi.

Nime muutmine oli uute rentnike idee. Aun ütles, et nime mõtlemine läks lihtsalt. Nad soovisid, et sellel oleks oma lugu rääkida. Üsna loomulikult jõuti mõtteni, et nimi võiks viidata kunagi keskväljakul kõrgunud hoonele, mille lõhkamise tulemusel tänane väljak üldse tekkis.

Tänasest saab HolliVuudist ka päevapakkumisi tellida. Paari päeva jooksul valmib loodetavasti ka koduleht, kus terve menüüga tutvuda saab.

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
Kõik uudised
Kuulutused