-2.3 C
Rapla
Reede, 19 apr. 2024
UudisedHard Rock Laager toimub juba sellele reedel-laupäeval

Hard Rock Laager toimub juba sellele reedel-laupäeval

Juba 18 aastat on juuli alguses raskema muusika austajad seadnud sammud Vana-Vigalasse, Uexküllide aadlisuguvõsa kalmistu ümbrusesse, Hard Rock Laagri festivalile. Kuigi viiruselevikust tulenevalt oli pikalt õhus võimalus, et sel aastal festivali ei toimugi, ei rutanud korraldajad ennatlikult edasilükkamise otsust tegema. Ja õigesti tehti, kuna juba 3.-4. juulil on Hard Rock Laager siiski toimumas. Küll tavapärasest väiksemas formaadis, kuid siiski valmis kuulajatel sokke jalast rokkima.

Suurim muudatus on muidugi seoses esinejatega. Seekord pole ühtegi välismaa bändi, kuid selle eest näeb 22 Eestimaa enda tegijat, ehk siinsete metal-bändide koorekihti. Varem kinnitatud bändidest loobusid festivalil esinemisest viimasel hetkel kaks bändi, kuid kiirelt leiti neile korraldajate poolt asendajad. “Kõik lavad, bändide arv ja meeleolu, mis seal olema saab, telklaagris ja mujal, see on kõik tegelikult sama. Kes on meil iga aasta käinud, see näeb lihtsalt ainult kodumaist bändide valikut, muus osas ei pea ta kindlasti pettuma,” sõnas festivali peakorraldaja Kaido Haavandi.

Selleks, et festival saaks üldse toimuda, pidid korraldajad peale välisesinejatest loobumise mugandusi tegema ka teisigi. Esiteks piirama külastajate arvu tuhandega. Haavandi sõnul räägiti alguses, kui valitsuse poolt ürituste korraldamiseks reegleid seati, tuhandest osalejast, nüüd tuhandest külalisest, kuid nemad üritavad siiski kõik koguneva rahvamassi (külastajad, bändide liikmed, toetav personaal) tuhande sisse mahutada. Osa personaalist küll tuleb ühel päeval ja osad teisel päeval, kuid Haavandi kinnitas, et nad saavad garanteerida selle, et samal ajal üle tuhande inimese festivalialal koos ei ole. Kindlasti jälgitakse ka ettenähtud ettevaatusabinõusid- ja meetmeid.

Piletid Hard Rock Laagri festivalile müüdi kiirelt välja, kuid hea õnne korral võib selle saada veel teise ringi piletiturult.

Järgmine aasta saab Hard Rock Laager loodetavasti toimuda tavapärastes mõõtmetes ja siis tähistab festival juba oma 20. juubelit.

Kinnitatud bändid:
METSATÖLL
THARAPHITA
GORESOERD
TAAK
DND
FORGOTTEN SUNRISE
SOUNDS OF SEPTEMBER
RATTLER
EMPHASIS
VAL TVOAR feat. C-JAM
TAPPER
THOU SHELL OF DEATH
SIBYL VANE
SORUS
HUNTA
PÖÖLOY GLÄÄNZ
INTREPID
PIME
KOLMTEIST
DEFEATEM
DESTROY URANUS
SKÜLLFÜKK SS

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare