spot_img
-0.6 C
Rapla
Reede, 31 märts 2023
UudisedPeaminister Jüri Ratas korraldas eriolukorda lahendada aidanud inimeste auks kontserdi

Peaminister Jüri Ratas korraldas eriolukorda lahendada aidanud inimeste auks kontserdi

Peaminister otsustas tänada eri elualade esindajaid oma panuse eest koroonaviirusest tingitud eriolukorra lahendamisel ning korraldas selle tarbeks Tallinna botaanikaaias 3. juulil tänukontserdi. Kutsutud külalistena osalesid üritusel mitmed raplamaalased.

Ka Raplamaa Sõnumite peatoimetaja Tõnis Tõnisson sai tänuüritusest osa ning võttis toimetuse nimel vastu peaministri kingitud medali.

Peaminister Jüri Ratas tänas üritusel peetud kõnes tervishoiutöötajaid, teadlasi, päästeametnikke, politseinikke, kaitseväelasi ja kaitseliitlasi, terviseameti ja häirekeskuse töötajaid, ettevõtjaid, ametnikke, haridus- ja sotsiaaltöötajaid, diplomaate ja konsulaartöötajaid, ajakirjanikke ja meediatöötajaid, vabatahtlikke, kohalike omavalitsuste ja põhiseaduslike institutsioonide esindajaid.

0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
Sõnumid
Kõik uudised
Kuulutused