17.2 C
Rapla
Neljapäev, 25 juuli 2024
UudisedEnim elektririkkeid on veel Raplamaal

Enim elektririkkeid on veel Raplamaal

Eile tervet Eestit räsinud tormi tipphetkel oli vool ära 34 000 majapidamises. Rapla maakonnas oli halvimail hetkel elekter ära ligikaudu 6500 majapidamises. Ööpäevaga on Elektrilevi taastanud elektrivarustuse rohkem kui 27 000 kliendil.

Tänaõhtuse kella seitsmese seisuga on Elektrilevi katkestuste kaardi kohaselt üle Eesti elektrita veel 3525 majapidamist. Neist enim, 812 riket on Rapla maakonnas.

Kõige enam kahju tegi torm Pärnumaal, Raplamaal, Järvamaal, Jõgevamaal, ja Tartumaal. Harju-, Põlva-, Valga-, Viljandi-, Võru- ja Saaremaal on lootust pühapäeval kõik korda saada, teistes maakondades jätkuvad elektrivarustuse taastamistööd arvatavasti veel uuel nädalal.

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare