12.2 C
Rapla
Neljapäev, 20 juuni 2024
SportKohila noorte võrkpallurite tulemused

Kohila noorte võrkpallurite tulemused

Andra Aavik

Käesoleval aastal toimub Swedbanki Eesti noorte rannavõrkpallisari viieetapilisena. Huvi on suur ja osavõtjaid palju. Peale Eesti paaride võtavad sarjast osa ka Läti noored. Rõõm on tõdeda, et Kohilas on palju aktiivseid ja edukaid noori, kes etappidel osalevad.
Kohilal oli võimalus korraldada kolmas etapp ja see peeti 2.-6. juulini Kohila rannavollekeskuses. Mängiti viiel päeval. Neljapäeval avasid Kohila etapi U-16 poisid, kui omavahel võistles 19 võistkonda. Kohila noortest saavutasid teise koha Paul Mihkel Maasalu ja Sten-Markus Taasväli. Noormehed jagavad hetkel Eesti karikavõistluste üldarvestuses 2.-3. kohta. Teise Kohila paarina osalesid Marten Stopkin ja Jasper Jakobson, kes jäid jagama 5.-8. kohta.
Reedel mängisid kuni 16-aastased tütarlapsed, millest võttis osa 31 võistkonda. Neljanda koha saavutasid Miia-Mari Piirmets ja Elis Prunt, 17.-24. kohta jäid jagama Rebecca Pent ja Merili Heinaru. Laupäevasel võistluspäeval osalesid kuni 14-aastased tüdrukud ja kuni 20-aastased noormehed. Noormeeste arvestuses võitsid esikoha Neemeco spordiklubist Egert Roodi ja tema rannapaariline Gerdo Pool. Egert ja Gerdo asuvad hetkel üldarvestuses teisel kohal. 7.-8. kohta jäid jagama Karel Meerbach ja Siim Kaarel Maasalu, 9.-11. kohta Kevin Kristofer Laanmets ja Kristen Kangur. Lisaks proovisid endast vanematega jõudu ka Sten-Markus Taasväli ja Paul Mihkel Maasalu, kes samuti jäid jagama kohti 9.-11.
Esmaspäeval ehk viimasel võistluspäeval mängisid kuni 18-aastased noored, poiste konkurentsis oli 19 võistkonda. Esimese koha saavutasid taas Egert Roodi ja Gerdo Pool, kes asuvad ka reitingus esimesel kohal. Sten-Markus Taasväli ja Paul Mihkel Maasalu jäid jagama kohti 9.-12., kuid üldarvestuses asuvad nad hetkel neljandal kohal. 13.-18. kohti jagavad Lauri Tori ja Andri Rait Schults ning ka Henry Visotskis ja Markus Poomann.

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare