spot_img
5.5 C
Rapla
Reede, 24 märts 2023
UudisedOÜ Kehtna Vesi sulgeb Järvakandi kontori

OÜ Kehtna Vesi sulgeb Järvakandi kontori

Kehtna vallas vee- ja kanalisatsiooniteenust pakkuv OÜ Kehtna Vesi sulgeb oma Järvakandi kontori.

Kehtna ja Järvakandi valla ühinemisel aastal 2017 pandi kokku ka valdade vee-ettevõtted. Nüüd on langenud otsus Järvakandi kontor sulgeda. OÜ Kehtna Vesi juhatuse esimees Raul Aarma selgitas, et põhiline põhjus selle otsuse taga on tehnoloogiline areng ning see, et tehnoloogia võtab inimeste töökohad üle. Ettevõtte Järvakandi kontoris töötab kolm inimest, kes kõik said koondamisteate kätte eelmise nädala neljapäeval. Need kolm koondatavat ametikohta on raamatupidaja, autojuht ja taristuoperaator.
“Sulgemise peamine põhjus on tehnoloogiline areng ning automatiseeritud juhtimissüsteemid. Teame, et Järvakandi taristu vajab investeeringuid ja me teeme selle ära,” rääkis Aarma. Ta lisas, et loomulikult on otsuse taga ka majanduslik analüüs, mis toob välja, et tehnoloogia võtabki paratamatult töökohad üle.
Suletav Järvakandi kontor põhines varem tegutsenud Järvakandi Kommunaal OÜ-l. Lisaks vee- ja kommunaalteenustele pakkus Järvakandi kontor ka transporditeenust ning rentis välikäimlaid. Aarma ütles, et need teenused lisati kunagi selleks, et hoida ettevõtet veepeal, kuid tegelikkuses oli efekt vastupidine.
“Tegime tulude ja kulude analüüsi ning see näitas, et üks pluss üks ei andnud enam kokku kahte. Seda ei olnud mõtet edasi teha,” sõnas Aarma. Ta lisas, et Järvakandis elava OÜ Kehtna Vesi kliendi jaoks ei muutu sellest otsusest mitte midagi.

0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
Sõnumid
Kõik uudised
Kuulutused