0.5 C
Rapla
Neljapäev, 18 apr. 2024
SportSpordiveteranid kogunevad laupäeval suvemängudele

Spordiveteranid kogunevad laupäeval suvemängudele

Leili Kaas

Käesoleva aasta kevadele ja suvele planeeritud spordiüritused tuli koroonaviiruse tõttu ära jätta. Osa neist on edasi viidud augustisse ja septembrisse nagu näiteks Rapla maakonna spordiliidu spordimängud. Laupäeval, 18. juulil toimuvad Rapla spordiveteranide suvemängud Rapla Kesklinna kooli staadionil.
Tänu Raplamaa jalgpallikoolile on staadioni muruväljak korras. Seal toimuvad jalgpallurite treeningud ja võistlused. Staadioni hüppe- ja heitesektorid on aga kehvas olukorras. Rapla staadioni renoveerimisest on räägitud 20 aastat. Kergejõustikku peetakse põhispordialaks, kust algab areng edasi valikaladele. Rapla kergejõustikuvõistkonnad olid 1960-1970-ndatel Tartu ja Tallinna võistkondade järel isegi kolmandad. Kas halb olukord on jätnud jäljed kergejõustiku arengule? Korvpall ja jalgpall on tasemel tänu Rapla eestvedajatele.

18. juuli spordipäevale võivad tulla kõik soovijad – lapsed, täiskasvanud, veteranid. Võistlused toimuvad erinevates vanuseklassides. Võistelda saab juba hommikupoolikul petankis. Võrkpallivõistlused peetakse Valtu spordimaja kõrval asuvatel liivaväljakutel. Rapla Kesklinna kooli juures võisteldakse korvpalli vabavisetes ja nooleviskes. Samas võisteldakse ka kergejõustikus – jooksud, hüpped ja heited. Pärastlõunal on võistlused peredele, kus lapsed võistlevad ema, isa või vanavanemaga paaris. Veel on kavas maastikujooks staadionilt ümber Tammemäe ja Sulupere silla juurest tullakse tagasi staadionile. Sama ring on ka kepikõndijatele. Kes ei saa joosta, saab kõndida. Suppi saab süüa võistluste lõpul.

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare