5.7 C
Rapla
Kolmapäev, 10 aug. 2022
spot_img

Laupäeval tuleb ehitustööde tõttu Raplasse sõita Rapla–Aranküla kõrvalmaantee kaudu

Maanteeamet teatas, et laupäeval, 18. juulil suletakse ehitustöödeks Tallinna–Rapla–Türi maanteel Raplasse sissesõit ja osaliselt ka Raplas asuv Välja ringristmik. Ümbersõit toimub Rapla–Aranküla kõrvalmaantee kaudu. 6. juulist kuni 21. augustini tehakse Tallinna–Rapla–Türi maanteel kilomeetritel 46,5–47 ja 47,8–51,5 asfaltkatte taastusremonti. Ehitustöid teeb Tallinna Teede Aktsiaselts. Tööde Maksumus 464 000 eurot. “Palume liiklejatel olla tähelepanelikud, järgida liikluskorraldusvahendeid ning sõitude planeerimisel varuda lisaaega, sest teelõigu läbimine võib võtta tavalisest rohkem aega. Täpsemat infot liikluskorralduse ja -piirangute kohta leiab www.tarktee.ee,” seisab kirjas Maanteeameti teates.

spot_img

1 kommentaar

1 Kommentaar
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
Vello
19/07/2020 09:40

No jah siis. Siis ei tule sellel ajal Raplasse

5,680JälgijatLike
1,179JälgijatFollow

Viimased uudised