14.4 C
Rapla
Laupäev, 24 sept. 2022
spot_imgspot_img

Rait-Riivo Laane kutsuti Eesti koondisesse

Eesti korvpallikoondise peatreener Jukka Toijala teatas 18-liikmelise koosseisu eelseisvateks mängudeks Leedu, Läti ja Soomega. Koosseisu mahub üks Avis Utilitas Rapla mängija eelmisest hooajast. Koondise särgi tõmbab sel suvel selga Kohilast pärit Rapla meeskonna kapten Rait-Riivo Laane.

Juuni alguses kaasas Toijala koondise suvisesse laagrisse ka Indrek Kajupanga, Erik Keeduse ja Mark Andreas Jaaksoni, aga nemad lõplikku koosseisu ei mahtunud. Samuti ei ole koondise 18-liikmelises koosseisus Märjamaa korvpallikooli kasvandikku Joonas Riismad, kelle Toijala oli samuti suvisesse programmi esialgu kaasanud.
Küll aga leiavad Rapla fännid koondise koosseisust mitmeid tuttavaid nägusid, kes on aastate jooksul Rapla meeskonda esindanud. Need on Rain Veideman, Martin Dorbek, Martin Paasoja ja Rauno Nurger.
Eesti koondise 18-liikmeline koosseis eelseisvateks mängudeks: Kerr Kriisa, Rait-Riivo Laane, Siim-Markus Post, Rain Veideman, Mikk Jurkatamm, Martin Dorbek, Henri Drell, Janari Jõesaar, Saimon Sutt, Sander Raieste, Robert Valge, Martin Paasoja, Siim-Sander Vene, Kristjan Kitsing, Kregor Hermet, Rauno Nurger, Mihkel Kirves, Kristian Kullamäe. Eesti koondis mängib Balti keti karikaturniiril 24. juulil Leeduga, 26. juulil Lätiga ning lisaks peetakse 29. ja 30. juulil sõprusmängud Soome vastu.

spot_img
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
5,680JälgijatLike
1,179JälgijatFollow

Viimased uudised