spot_img
-0.1 C
Rapla
Teisipäev, 29 nov. 2022
spot_imgspot_img
SportRait-Riivo Laane jätkab karjääri Rumeenia kõrgliigas

Rait-Riivo Laane jätkab karjääri Rumeenia kõrgliigas

Kohilast pärit korvpallur Rait-Riivo Laane jätkab tuleval hooajal mängijakarjääri Rumeenia kõrgliigas. Tema uueks koduklubiks on Miercurea Ciuc CSM. Varasemalt on Laane mänginud kolm hooaega Kreeka esiliigas ning viimati mängis ta ühe hooaja Avis Utilitas Rapla eest. Praegu valmistub Laane koos Eesti koondisega eelseisvateks kohtumisteks Leedu, Läti ja Soome vastu.

Veebileht korvpall24.ee vahendab, et Miercurea Ciuc CSM on kaheksateist aastat tagasi loodud korvpalliklubi, mis mängib 1700 istekohaga spordisaalis. 2010-ndatel suures osas tugevuselt teises liigas pallinud tiim kerkis 2018. aastal meistriliigasse, kui Rumeenia korvpallis kaks kõrgemat liigat ühendati.

Lõppenud hooajal hoidis Miercurea Ciuc CSM katkestamise hetkel 4 võidu ja 13 kaotusega 16 tiimi hulgas eelviimast ehk 15. positsiooni, heideldes kohtadele 13.-16. Tiimis oli lisaks rumeenlastele ja Rumeenia passiga ungarlastele välismängijad Sloveeniast ja Kanadast.

Rait-Riivo Laane andis esimesed kommentaarid korvpall24.ee portaalile: “Ma tean, et see liiga taseme mõistes on väga korralik. See saab päris väljakutsuv olema. Võib tunduda küll, et Rumeenia korvpall, aga liiga mõistes on nad väga okeid ja midagi kerget ei saa olema.”

0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
Sõnumid
Kõik uudised
Kuulutused