-1.2 C
Rapla
Reede, 19 apr. 2024
UudisedHankekomisjon arutas Paluküla konkursi küsimust

Hankekomisjon arutas Paluküla konkursi küsimust

Juunis korraldas Kehtna vald konkursi Paluküla spordi- ja puhkekeskusele haldaja leidmiseks. Konkursi osas esitati eri isikute poolt nii korruptsioonikahtlus kui ka tühistamisnõue.
Hankekomisjon kogunes oma teiseks koosolekuks 20. juulil. Komisjoni esimees Varri Väli lisanduvaid kommentaare ei andnud, kuid ütles, et hankekomisjoni otsus avaldatakse valla dokumendiregistris.
Hankekomisjoni koosoleku protokollist võib lugeda, et vallavalitsusele laekusid selgitustaotlused nii Margo Lillelt kui ka MTÜ-lt Paluküla Klubi. Mõlemad osalesid konkursil oma pakkumisega. Protokollis selgitati, et Margo Lille poolt välja toodud alale taotletud PRIA toetus rakendub ainult PRIA reeglite alusel ja ei garanteeri antud konkursi pakkumiskutses nõutud niitmist üks kord aastas 20 hektaril, mis on vajalik Paluküla piirkonna funktsioneerimiseks spordi- ja puhkekeskusena.
„MTÜ Paluküla Klubi selgitustaotlus eraisik Margo Lille osalemise seaduslikkuse kohta antud konkursil ei mõjuta parima pakkuja valimist, kuna Margo Lille pakkumuses soovitud summa (29 395 eurot) Paluküla haldusteenuse eest on tunduvalt suurem kui parimal pakkujal,” kirjutati teise selgitustaotluse kohta.
Kokkuvõttes otsustas komisjon teha vallavalitsusele ettepaneku sõlmida Paluküla spordi- ja puhkekeskuse haldusteenuse leping MTÜ-ga Paluküla Klubi, kes tegi odavaima pakkumise 10 899 eurot.

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare