2.8 C
Rapla
Esmaspäev, 27 sept. 2021

Märjamaa folk algas

Täna õhtul sai Märjamaal alguse XV Märjamaa folk, mis kestab pühapäevani. Esimese folgipäeva pool päeva oli pühendatud lastele ja noortele. Ametlikult kuulutati folk avatuks õhtul kuuest vallavanema Meelis Välise kõne ja folgilipu heiskamisega. Välis tänas ka neid, kes on viieteist aasta jooksul folgi toimumisele pühendunult tööd teinud. Oma avakõnes soovis Välis, et kõik folgi külastajad leiaksid folgist midagi, mis kõnetab ja südant soojendab.
Veel enne tantsurühmade esinemist kuulutati välja Märjamaa kaunimad kodud, mis on valla visiitkaardiks. Esinejatest nägi sel õhtul Leedu tantsurühma Patrepselis ja kaukaasia tantse esitanud tantsurühma Terek. Õhtu jätkus pereansambel Laikrete esinemisega. Päevale punkti paneb esimest korda toimuv Märjamaa ööorienteerumine ja festivaliklubi ansambliga Väliharf.

0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
5,680JälgijatLike
1,159JälgijatFollow

Viimased uudised