12.2 C
Rapla
Neljapäev, 20 juuni 2024
UudisedMärjamaa folk jõudis Raplasse

Märjamaa folk jõudis Raplasse

Täna õhtul algab Märjamaal viieteiskümnes Märjamaa folk. Tavaks on saanud, et folgi väliesinejad teevad külalisesinemisi ka väljaspool Märjamaad. Üks tavapärastest kohtadest on Rapla keskväljak, kus täna kespäeval nägi tantsurühma EFDF, mille juhendajaks on Riho Pohla.

Algselt pidid keskväljakul esinema Lätist tulevad välikülalised, kuid kuna see aasta on ülemaailmne olukord selline nagu ta on, siis viimasel hetkel ütlesid peale ühe riigi esinejate kõike teised ära. Ainsad väliskülalised Märjamaal on sel aastal seega leedukad, kes jõuavad kohale täna õhtuks.

Nii tuli rahvast Raplasse tervitama Eesti enda rahvatantsijad, võrdlemisi noor tantsurühm EFDF, ehk Estonina Folk Dance Friends (tõlgituna eesti rahvatantsude sõbrad). Tantsijate vahele pakkus aga kõrvailu karmoškamängija Merili Burmeister.

Kokku tantsis rahvatantsurühm EFDF viis tempokat ja nooruslikku tantsu- “Kreisi reilender”, “Mul pole mõisa”, “Jooksupolka”, “Laupäeva õhtul” ja “Koluvere polka”.

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare