Meelis Pernits hakkab taas juhtima Kaitseliidu kooli

0
280
Foto: Siim Solman

Alates homsest, 1. augustist vahetuvad Kaitseliidus pealikud- Lääne maleva pealikuna alustab teenistust major Andres Välli, kes siiani juhtis Tallinna malevat ning senine Lääne maleva pealik kolonelleitnant Meelis Pernits siirdub taas juhtima Alus asuvat Kaitseliidu kooli.

Pernits alustas Kaitseliidu koolis tööd juba 20 aastat tagasi, kui õppeasutus koostöös Taani Kodukaitse akadeemiaga loodi. Toona asus kool Vana-Võidus ja kolis hiljem Raplamaale Alu mõisa. Pernitsa sooviks on Kaitseliidu kooli naastes jätkata nende ideede arendamist, milleks kool 20 aastat tagasi loodi.

Pidulik kooli pealiku vahetuse tseremoonia toimub Alu mõisas 7. augustil, kus Kaitseliidu kooli seinine juht Alari Saega annab kooli juhtimise üle Meelis Pernitsale.

0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare