Registreeriti kaks uut Raplamaa koroonajuhtumit

1
3810

Viimase ööpäeva jooksul analüüsiti Eestis 961 haigust Covid-19 põhjustava SARS-CoV-2 viiruse esmast testi, lisandus 22 positiivset testi tulemust. Terviseameti teatel on nende seas kaks inimest, kes rahvastikuregistri andmetel omavad sissekirjutust Raplamaal. Mõlemad juhtumid on seotud Tartu kultuuribaaris Naiiv toimunud kokkusaamiega.

Enne kahte kõnealust juhtumit registreeriti viimane Raplamaa koroonajuhtum 10. juunil. Kolmapäeva, 5. augusti hommiku seisuga vajab Eestis koroonaviiruse tõttu haiglaravi üheksa inimest, juhitaval hingamisel on üks patsient. Uusi surmajuhtumeid ööpäeva jooksul ei lisandunud. Kokku on Eestis koroonaviirus nõudnud 63 inimese elu.

Eestis on kokku tehtud enam kui 121 000 esmast testi, nendest 2113 ehk 1,7 protsenti on olnud SARS-CoV-2 viiruse suhtes positiivsed.

1 Kommentaar
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
Vello
05/08/2020 22:01

Ega siis Raplamaa ei saa maha jääda muust Eestist.