9.4 C
Rapla
Reede, 29 märts 2024
UudisedKeskkonnaminister Rene Kokk tutvus Seli ja Alesti korrastatud karjääridega

Keskkonnaminister Rene Kokk tutvus Seli ja Alesti korrastatud karjääridega

Stina Andok

Keskkonnaminister Rene Kokk külastas koos nõunik Gert Villardiga täna, 7. augustil Seli ja Alesti rekultiveeritud karjääre.

Ministri võtsid vastu Rapla vallavolikogu esimees Margus Jaanson ja ettevõtja Tarmo Räbovõitra kui ühed Seli karjääri ehk tänase Pirgu terviseraja arendajad. Külaskäigu jooksul tutvusid minister ja nõunik karjääris tehtud töödega, kuulasid ära arendajate kogemused ja arutlesid tuleviku võimaluste üle.

Lähiajal on ministril plaanis teha tutvust ka teiste sarnaste korrastatud karjääridega mujal Eestis. Nimelt on minister võtnud eesmärgiks kaardistada kõik Eestimaa karjäärid ning maavara kaevandamise planeeringud. Rene Kokk näeb, et kõik seisma jäänud karjäärid tuleks sarnaselt Seli ja Alesti näitega korrastada.

2 KOMMENTAARID

Subscribe
Notify of
2 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
Pirgu küla elanik
14. aug. 2020 15:48

Minu arvates on artiklis faktiviga. Pirgu terviseraja arendajaks on ikka MTÜ Pirgu küla. Tarmo Räbovõitra on Alesti karjääri arendaja

Ivar
18. aug. 2020 23:51

Artikli faktivigadele on juhitud ka antud sotsiaalmeedia postituses: https://www.facebook.com/timmo.tammemae/posts/10219919266226751