-3.4 C
Rapla
Laupäev, 20 apr. 2024
UudisedWürth AS avas pidulikult Rapla esinduse

Würth AS avas pidulikult Rapla esinduse

Würth AS kaupluseketi Rapla esindus on olnud aadressil Viljandi mnt. 90 avatud juba tänavu veebruarist. Küll aga ei võimaldanud koroonakriisist tulenenud piirangud maha pidada esinduse ametlikku avamist. Esialgu märtsikuusse planeeritud pidulik lindilõikamine sai toimuma neljapäeval, 13. augustil.

Üritusel oli ligikaudu viiskümmend osalejat. Nende seas oli nii Würth AS-i töötajad kui ettevõtte kliendid. Würth AS on üks osa laiemast rahvusvahelisest Würthi kontsernist, mis tegeleb kinnitusvahendite, tööriistade ja hoolduskemikaalide hulgimüügiga. Varasemalt asus nende Rapla esindus Kastani tänaval. Ettevõtte müügijuht Targo Podekrat rääkis, et sealsed ruumid jäid väikeseks ning nii otsiti võimalust leida enda uus koht. Sobivaks paigaks osutus Raplas Viljandi maanteel asuv endine tellisetööliste maja, mille ehitusettevõte Expolio OÜ uuesti üles ehitas. Kui vanades ruumides Kastani tänaval oli ruumi 3700 toote väljapanekuks, siis uues asukohas on ruumi 6300 tootele.

Würth AS-i lepinguliste klientide seas on palju ehitusettevõteid, kuid asutusi ka teistest valdkondadest. Targo Podekrat ütles, et lepingulisi kliente on neil nii talupidajate, ehitusfirmade kui tööstuse seas laiemalt. Kui tuua nimeliselt välja vaid mõned, siis on nendeks näiteks Expolio OÜ, AS TREV-2 Grupp, Kehtna Mõisa OÜ ning Kaiu Eko Metall OÜ. Podekrat sõnas, et ettevõtte keskendubki suuresti just hulgiklientide teenindamisele ning need moodustavad kõikidest tehingutest 99,8 protsenti.

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare