27.7 C
Rapla
Teisipäev, 28 mai 2024
SportEesti tänavahokiturniiri Rapla etapil jäi võite ka koju

Eesti tänavahokiturniiri Rapla etapil jäi võite ka koju

Annika Tammus

Sel korral osales etapil tavapärasest vähem võistkondi, kuna samal ajal toimus rahvusvaheline turniir Tallink Floorball ja noortekoondise kogunemine. Tavapärase 20 võistkonna asemel osales kokku 11.
Sellegipoolest jagus head võitluslikku mängu ning kiita saab ka head ilma ja meluga kaasnenud publikut. Meeste finaalis läksid omavahel kokku Rapla hokiklubi ja Kaitseliidu Rapla malev ning maleval tuli tunnistada hokiklubi paremust seisuga 2:5. Põhiturniiril jäi Kaitseliit silma hea kaitsetööga, hoides oma värava kolmes mängus nulli peal. Hokiklubi jällegi kasvatas kõige rohkem skoori vastase värava all. Kaks esikohta jäid seega Raplasse, kolmas koht WBB2, 4. Jödö, 5. Air Force.
Naiste finaali Rapla naiskonnad ei jõudnud, kuid kolmas koht jäi siiski Raplasse. Ka Kaitseliidu Rapla maleva naiskond oli kaitses tubli, hoides samuti põhiturniiril kolmes mängus oma värava lukus ning ülejäänud kahes lasi mõlemas visata vaid ühe. Veerandfinaalis võideti Flashi seisuga 6:1, poolfinaalis kaotati Nostalgiale 1:2 ning pronksimängus võideti Jõgeva Tähet 2:1. Naiste tulemused: 1. Nostalgia, 2. Tuuritajad, 3. Kaitseliidu Rapla malev, 4. Jõgeva Tähe, 5. Kaitseliidu Rapla malev II, 6. Flash.

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare