-3.4 C
Rapla
Laupäev, 20 apr. 2024
UudisedMiss Raplamaa 2020 on valitud

Miss Raplamaa 2020 on valitud

Nii nagu suurem osa teisigi kevadesse planeeritud sündmusi, tuli ka Miss Raplamaa korraldajatel oma esialgsed plaanid ümber sättida. Keerulistest oludest hoolimata ei jäänud sel aastal missitiitel välja andmata. Finaalüritus leidis aset pisut väiksemas mahus möödunud laupäeva õhtul.

Tänavu korraldati missivalimisi Raplamaal juba 26. korda. Aprillikuusse planeeritud suursündmus toimus küll hiljem ja veidi tagasihoidlikumalt, kuid siiski pidulikult ja säravalt. Sadolini spordihoone asemel tuldi kokku õdusas TaevaniMaani meistrikojas. Kohale oli kutsutud umbes 150 külalist, kelle silme all valiti Miss Raplamaa. Osalejate rivi oli pikale veninud missikooli ajal kahanenud ja finaalis astus lavale üheksa missikandidaati.
Pärast avatantsu olid tutvustusvoorus tavapäraseks saanud videote ja muude efektide asemel laval vaid missitiitli poole püüdlev neiu ja õhtujuht Andres Sahkur. Neiuga tutvumine käis lihtsa ja siira vestluse teel, kus õhtujuht esitas küsimusi neiu elu ja huvide kohta ning luges ette iga missikandidaadi välja valitud moto.
Moevoor peeti kahes osas. Esimeses osas demonstreerisid neiud Marati rõivaid ning teises Donna Nordica kleite. Tänavusel missivalimisel ei olnud talendi- ega bikiinivooru. Viimase asemel ootas kandidaate ees hoopis üllatusvoor, mis nii mõnegi neiu jalad pisut värisema pani.
Üllatusvoorus tuli osalejatel seletada publikule fraase tuntud eesti lauludest. Seda kõike sõnagi lausumata pantomiimi abil. Mõnel juhul tulid vastused publikult vaid mõne hetkega. Teised fraasid osutusid parajaks pähkliks nii seletajale kui ka publikule.
Viimane oli traditsiooniline pidulik voor, kus neiud näitasid Kleidibutiigi kauneid õhtukleite ning ühtlasi vastasid žüriiliikmete küsimustele. Žüriisse kuulusid tänavu Prime Room’i esindaja ja žürii esinaine Keiu Siiro, Škoda Laagri esindusest Lotta Pärnpuu, Miss Raplamaa 2018 II printsess Katrin Sillavere, Rapla volikogu esimees Margus Jaanson, pikaajaline koostööpartner Laura Kuldkepp, Tre raadio esindaja Ott Ojand, JCI esindaja Karl-Gustav Tamberg, sisulooja Liisa Pärnpuu ja pikaajaline toetaja Aleksandra Samuel.
Žüriile jäi vastutusrikas ülesanne üheksa neiu seast need kõige silmapaistvamad välja valida. Otsus tuli raskelt ja selle tunnistuseks oli ka ühisele meelele jõudmiseks kulunud aeg. Algul ette nähtud pool tundi jäi pisut napiks.
Veel enne, kui žürii oma lemmikud välja kuulutas, jagati neiude vahel välja tänavused eritiitlid. Samuti kuulutati välja publiku lemmik. Oma lemmiku poolt said hääletada kõik Rapla Melu külastajad. Hääletuse tulemusel on publiku lemmikmiss Maribel Kontson.
Maribel Kontson sai ühtlasi ka II printsessi tiitli. Esimese printsessi tunnustuse pälvis Ruta Rokk. Õhtu tipphetk oli loomulikult tänavuse Miss Raplamaa väljakuulutamine. Suurima tunnustuse ehk Miss Raplamaa 2020 tiitli pälvis missikandidaat number 8 Geili Vesinurm.

2 KOMMENTAARID

Subscribe
Notify of
2 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
Olin kohal
24. aug. 2020 11:55

Kõik tore, aga pisut murelikuks tegi see väiksesse ruumi kokku pressitud inimmass, kes kellest mitte keegi ei kandnud ka maski. Kuigi mõistan – juriidiliselt oli kõik õige.

Ei olnud kohal
24. aug. 2020 17:26

Milleks seda kõike vaja on???