6.1 C
Rapla
Reede, 29 märts 2024
GaleriiFOTOD: Avati mõisakooli uus algklasside maja

FOTOD: Avati mõisakooli uus algklasside maja

Täna avati Kohila mõisakooli uus algklasside maja. Pooleteise aastaga on tall-tõllakuurist saanud hoopis uue hingamisega armas koolimaja, kus õige pea ka esimesed koolilapsed oma haridusteed alustavad. Kohila jaoks olulise sündmuse tähistamiseks oli kutsutud hulk külalisi, kelle hulgas oli haridus- ja teadusminister Mailis Reps, Riigikogu liige ja Raplamaa Omavalitsuste Liidu juhatuse esimees Heiki Hepner, Kohila vallavanem Uku Torjus ja paljud teised.

Mailis Reps soovis oma kõnes kõigile asjaosaliste palju õnne. „Mis saaks olla veel suurem rõõm meie noortele õpilastele, kui nad saavad endale õpetajate, koolirahva ja kogukonna unistuste maja,” jätkas ta. Ta tõi välja, et iga uue kooli avamine on tervele piirkonnale ja kogukonnale oluline märk. Veel meenutas ta, et loetud kuud tagasi sai Kohilas rõõmustada gümnaasiumi uuenemise ja laienemise üle. Minister usub, et hariduslinnaku kiire areng paneb kogukonna kindlasti uhkust tundma.

Avamise käigus tänati neid, kes kooli arengusse ja uue maja ehitusse omapoolse olulise panuse on andnud. Piiskop Philippe Jourdan õnnistas avamise käigus nii maja kui ka sellega seotud inimesed ja noored õpilased.

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare